Guinness World Records tot leven via Augmented Reality

Wat is het grootste bekende planetenstelsel? Wat is het zoutste meer op aarde? Hoe groot zijn de langste en de kleinste man op aarde? Ook de editie van Guinness World Records 2012 zit weer stampvol met duizenden nieuwe records, en met de meest extravagante en bijzondere personen die je ooit zult tegenkomen!

Veel nieuwe thema’s in de 2012-editie, waaronder:
• Extreme schoonheid — Bewonder ’s werelds langste nagels, het grootste afrokapsel, de man met de meeste piercings of de langste tong.
• Avontuur – Maak kennis met jonge en oudere pioniers die de grenzen verleggen van menselijke capaciteiten, op het land, in de lucht, op ijs en op zee.
• Bijzondere collecties – Van clowns tot pinguïnknuffels, je staat versteld van wat men zoal verzamelt.
• Hoe ziet jouw leven eruit? – Je staat versteld van hoeveel tijd je doorbrengt met lachen, huilen, dansen, eten, gamen en tv-kijken!
• Probeer dit thuis! – Er is een selectie records die lezers thuis veilig kunnen proberen te verbreken, dus ga aan de slag en wie weet sta je volgend jaar zelf in het boek!

Voor het eerst in de geschiedenis van Guinness World Records komt de inhoud tot leven: houd het boek voor de webcam en de pagina’s worden automatisch omgezet in fantastische videobeelden. Zo kun je een wandeling maken met de hond met de langste oren, of een interview met de vrouw met de langste nagels bekijken.

[isbn]9789026129186[/isbn]

Lees ook:Alle verbluffende records weer op een rijtje
Lees ook:Mooie verzameling wereldrecords gebundeld in Guinness World Records 2014
Lees ook:Populair in Vlaanderen
Lees ook:Mailen met… Mark Traa over Prinses Paulina
Lees ook:Mijn Montignac-ervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.