Opstuurkookboekjes voor iedere gelegenheid

Ken jij de kleine opstuurkookboekjes van Uitgeverij Snor al. Je kunt ze gebruiken als felicitatie (‘Hoera!’), een hart onder de riem (‘Sterkte’) of als goedmakertje (‘Sorry’). En er komen er nog veel meer… In elk kookboekje staan 7 recepten en 7 illustraties die passen in het thema.

Op de achterkant van de ‘Opstuurkookboekjes’ is ruimte om het adres te schrijven, en in elk boekje zitten sluitstickers om het boekje dicht te plakken. Bovendien vind je er stickers in die je bij een bepaald recept kunt plakken: ‘Dit gerecht is echt iets voor jou. Zal ik het voor je maken?’. Het ‘Opstuurkookboekje’ is dus niet alleen een fysiek cadeau, maar ook een uitnodiging. Voordat je het verstuurt, haal je de receptenkaart achter uit het boek (of je download hem), zodat je nog weet wat je voor de geadresseerde moet koken.

De feestelijke recepten uit ‘Hoera! -7 vrolijke feestrecepten om bij te juichen’, zijn geschreven door Lisa Meijntjes, een jonge kok uit Utrecht die los is g egaan op een feestmenu, met maar liefst drie spectaculaire taarten en toetjes. De illustraties voor ‘Hoera’ zijn gemaakt door Job, Joris en Marieke.

Als je iets goed te maken hebt, kun je je niet genoeg uitsloven, bedacht food blogger Edith Dourleijn en zij verzon de recepten voor ‘Sorry – 7 uitsloofrecepten om het weer goed te maken’. Haar gerechten zorgen ervoor dat niemand boos kan blijven, net als de illustraties bij de recepten van José Luis Garcia Lechner.

Voedingskundige Yneke Vocking ging voor ‘Sterkte – 7 hartverwarmende recepten om er weer tegenaan te kunnen’ aan de slag met gezonde en makkelijke recepten voor iemand die aan moet sterken. Sue Doeksen maakte de illustraties erbij. De vormgeving van het concept is in handen van Studio Laucke Siebein.

[isbn]9789079961276[/isbn]
[isbn]9789079961269[/isbn]
[isbn]9789079961283[/isbn]

Lees ook:Handig boekje voor luie ouders
Lees ook:Voor je het weet lazer je achterover de toekomst in (Loesje)
Lees ook:Opvoedkalender: 52 x inspiratie om het thuis gezellig te houden
Lees ook:Dubbelkop of oranjefriet? Van Dale maakt Oranje Boekje
Lees ook:Babyplakboek uitgeverij Snor cadeau voor nieuwe moeders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.