Opvoedkalender: 52 x inspiratie om het thuis gezellig te houden

‘Gebruik humor’, ‘Introduceer een familietraditie’, ‘Gun je kind zijn gemopper’. Deze tips en 49 andere staan in het nieuwe Snor-boek ‘Opvoedkalender’, geschreven door Eva Bronsveld. Deze vrolijke kalender met illustraties van Maartje Kuiper geeft je iedere week inspiratie om met een kleine twist het leven met kinderen leuker, maar bij tijd en wijle ook wat makkelijker te maken.

Opvoeden kunnen we eigenlijk allemaal wel. “Deze kalender is er dus niet om je te vertellen hoe je je kinderen op moet voeden. Hij is bedoeld om daar waar het goed gaat nog net wat meer plezier en gezelligheid te brengen en je wat gemakkelijker door die ene dag heen te loodsen dat het even niet zo lekker loopt”, aldus schrijfster Eva Bronsveld. In het boek ‘Opvoedkalender’ vind je week voor week een makkelijk toepasbare tip, met op de achterkant een kleine uitleg. Ervaar zelf hoe kleine aanpassingen een wereld van verschil maken en laat inspireren om er iedere week weer met frisse moed tegenaan te gaan. Deze kalender heeft geen jaartal, dus je kunt ‘m jaar in jaar uit gebruiken.

Over de makers
Eva Bronsveld verzorgt workshops, cursussen, interactieve en inspirerende lezingen op het gebied van opvoeding en is regelmatig te vinden in de bladen. Daarnaast weet ze als moeder van drie kinderen als geen ander het dagelijks effect van haar eigen tips (en ook hoe lastig het op sommige momenten is ze daadwerkelijk toe te passen). Maartje Kuiper verzorgde de vormgeving en illustraties van Opvoedkalender (net als die van heel veel andere Snor-boeken).

[isbn]9789079961474[/isbn]

Lees ook:Taalscheurkalenders
Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje
Lees ook:Lichter Leven kalender
Lees ook:Wraakgevoelens – verhalen van ouders van vermoorde kinderen
Lees ook:Op de Achterbank met Digi-doeboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.