Mooiste fotoboeken van National Geographic

De beste fotografie van National Geographic is gebundeld in drie kleinformaat, gebonden fotoboeken. Ze zijn gebaseerd op het legendarische archief van National Geographic. Ervaar de mooiste beelden van de beste fotografen ter wereld.

De foto’s
Van verborgen dalen in China tot de oerwouden van Afrika, en van de bodem van de oceaan tot het dak van de wereld in de Himalaya; het is de wereld zoals niemand haar eerder in foto’s zag vastgelegd. Dit boek brengt klassieke National Geographic-thema’s als de dierenwereld op het land en in het water, oude en nieuwe culturen en natuurwetenschappen samen.

Gezichten van de wereld
Mensen zijn gefascineerd door mensen: gewone burgers, exotische vreemdelingen, individuen en groepen. De fotografen van National Geographic hebben meer foto’s van mensen gemaakt dan van dieren, landschappen of welk ander onderwerp dan ook. Het geluk van mensen, hun verdriet en hoop komen tot uitdrukking in Gezichten van de wereld.

Mooiste plekken van de wereld
Reis mee naar de mooiste bestemmingen ter wereld in dit bijzondere fotoboek. Van de straten van New York tot de ruïnes van Machu Picchu, en van de wateren rond Antarctica tot de hoogste berg van Bhutan. De fotografen van National Geographic legden ze vast op hun reizen en creëren zo een uniek portret van de aarde in al haar veelzijdigheid.

[isbn]9789048809479[/isbn]
[isbn]9789048809486[/isbn]
[isbn]9789048809493[/isbn]

Lees ook:Verhalen achter de foto’s van Steve McCurry
Lees ook:Linda. het boek
Lees ook:1000 plekken die je écht gezien moet hebben
Lees ook:Mark Adams in de voetsporen van Hiram Bingham
Lees ook:Mooiste gedichten van Sjoerd Kuyper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.