Suzanne Buis date maar wat

Suzanne Buis verkocht in een recordtempo de aandelen van haar boek ‘Ik Date Maar Wat’ via TenPages.com. En dat op basis van de eerste tien pagina’s. Inmiddels ligt haar boek in de winkel. Zo voor de feestdagen nog een leuke tip om cadeau te geven.

Toen freelance schrijfster Suzanne Buis (1973, Alkmaar) zich verdiepte in internetdaten raakte ze er zó door gebiologeerd, dat ze zich als columniste aanbood aan een van de grootste datingsites van Nederland. Schrijven over relaties werd een van haar favoriete bezigheden, met ‘Ik Date Maar Wat’ als resultaat.

Veel dertig-plussers vragen zich af of ze wel zo nodig een relatie willen. Waarom wel, waarom niet? En als je dat toch wilt, hoe pak je dat dan aan? Aan het succes van Ik Date Maar Wat op TenPages.com te zien, herkennen veel mensen zich in Suzanne’s ervaringen, ideeën, dagdromen en misschien ook de hilarische dates. Want hoewel ze relaties en daten heel serieus neemt, kun je er meestal maar beter om lachen.

‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’
Dertiger Suzanne is die vraag zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en op reis gaat: in haar eentje, op zoek naar een antwoord op die vraag. Ze reist met het vliegtuig en de boot, krijgt een lift aangeboden, verblijft in luxe hotels en op ranzige plekken, volgt een workshop scenarioschrijven en ziet overal films. Vooral in haar hoofd. Suzanne ziet witte paarden en roze wolken – alleen die prins krijgt ze maar niet scherp in beeld. Hij is knap, grappig, spannend, lief, betrouwbaar… maar lijkt hij op Brad Pitt, Jim Carrey (of Cameron Diaz misschien?!) of maakt ze het te mooi om waar te zijn?

Suzanne Buis is bij het jonge publiek bekend als schrijfster van de populaire Floortje Bellefleur-kinderboeken. ‘Ik Date Maar Wat’ is haar eerste boek voor volwassenen.

[isbn]9789490783167[/isbn]

Lees ook:Drie schrijvers breken door op TenPages.com
Lees ook:Tien schrijvers verkopen alle aandelen op TenPages.com
Lees ook:Eva de Visser nieuwe Uitgeefmanager TenPages.com
Lees ook:TenPages.com in beeld gebracht
Lees ook:Win Gemma & partners van Petra Kruijt

Eén reactie op “Suzanne Buis date maar wat

  1. Suzanne Buis

    Zin om een vriend(in) of een familielid te verrassen? Misschien met Valentijnsdag of voor een vakantie? Dan signeer ik graag een exemplaar voor je, met een persoonlijke boodschap, eventueel anoniem verstuurd. Stuur me even een berichtje via mijn website!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.