Drie schrijvers breken door op TenPages.com

Binnen drie weken na de start van TenPages.com zijn de aandelen van drie boeken verkocht. Knof met de roman ‘De beste papa van de wereld’, Suzanne Buis met de verhalenbundel ‘Ik date maar wat’ en ZoZuidas met de gids ‘Hoe overleef ik de ZuidAs’ hebben het maximum van 2000 aandelen bereikt.

Valentine van der Lande, de oprichter van TenPages.com: “Wij zijn blij dat de lezers TenPages.com massaal hebben omarmd. Van het boek van Knof waren na vijf dagen alle 2000 aandelen verkocht. En nu volgen twee boeken van vrouwen.”

In ‘Ik date maar wat’ schrijft Suzanne Buis over haar bestaan als single vrouw van rond de dertig. Buis schrijft ‘al dan niet gruwelijke verhalen’ over blind dates, toevalstreffers en relatiewensen. Suzanne Buis: “Ik ben er trots op dat mijn manuscript zoveel lezers aanspreekt. Ik heb een aantal kinderboeken geschreven, maar dit is erg spannend om te doen.”

ZoZuidas bestaat uit twee advocaten en een bankier. Zij schrijven over de mores die heersen in de bekendste kantoorjungle van Nederland, de Amsterdamse Zuidas. “Het boek wordt een gids voor wie wil overleven in corporate Nederland. Het moet het perfecte afstudeercadeau worden”, aldus een van de anonieme schrijfsters.

Er staan op dit moment 240 manuscripten op TenPages.com. De lancering op woensdagavond 17 februari 2010 haalde het NOS Journaal. Er zijn meer dan duizend profielen aangemaakt, en er zijn duizenden aandelen gekocht door enthousiaste lezers.

Lees ook:Tien schrijvers verkopen alle aandelen op TenPages.com
Lees ook:Suzanne Buis date maar wat
Lees ook:Eva de Visser nieuwe Uitgeefmanager TenPages.com
Lees ook:Twee nieuwe schrijvers breken door op TenPages.com
Lees ook:TenPages-succesroman van Knof verkocht aan Mistral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.