Youp van ‘t Hek presenteert kinderboek

Youp van ‘t Hek heeft afgelopen zondag zijn nieuwe kinderboek ‘De gelukkige olifant’ in boekhandel Selexyz Scheltema Amsterdam gepresenteerd. Tientallen kinderen en ouders waren hierbij aanwezig. Na het voorlezen konden de kinderen samen met Youp van ’t Hek en illustratrice Georgien Overwater feestvieren voor de lachspiegels die in het kinderboek een rol spelen.

Show of geen show, cabaretier Youp van ’t Hek schrijft dagelijks. Niet alleen conferences en columns, maar ook liedjes en verhaaltjes – vroeger voor zijn kinderen, nu voor alle kinderen van Nederland en Vlaanderen. Grappige verhalen, vrolijke versjes, soms met een traan, waarin dieren, muziek en reizen een grote rol spelen.

Over het boek
De olifant is zo verdrietig, dat hij met zijn tranen het meer doet overstromen. Hij vindt zichzelf zo lelijk! Lars besluit hem te troosten. Samen met de dieren in het bos gaat hij op zoek naar een beter spiegelbeeld… Lars is graag bij zijn vrienden, de dieren in het bos, maar er komt altijd iets droevigs op zijn pad. Gelukkig bedenkt hij uiteindelijk altijd een list.

[isbn]9789025857714[/isbn]

Lees ook:Kinderboek van Youp van ’t Hek gepresenteerd in Artis
Lees ook:Nieuw prentenboek van David Melling
Lees ook:Laat je zelfbedachte dieren kennismaken met de wereld!
Lees ook:Boekendief krijgt spijt
Lees ook:Youp van ‘t Hek voor het goede doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.