Lancering Brave New Books succesvol

De lancering van Brave New Books is succesvol verlopen: het self-publishingplatform is door het publiek omarmd. Na drie weken zijn er al honderden boeken gepubliceerd en verkocht in de Brave New Books-shop van bol.com. Meer dan vierduizend auteurs hebben op www.bravenewbooks.nl een account aangemaakt en er zijn meer dan 2500 boektitels geclaimd.

Sinds de livegang heeft de Brave New Books website meer dan 50.000 unieke bezoekers getrokken die samen miljoenen pageviews genereerden. Ook de diensten die Singel Uitgevers – zoals de hulp van redacteurs – aan de uitgevers in spe aanbieden vinden gretig aftrek.

De komende weken staat een groot aantal boeken te verschijnen via Brave New Books. In de speciale Brave New Books-shop bij bol.com is momenteel al een scala aan genres en onderwerpen te vinden, van een memoir van Belinda Meuldijk tot de uitgeversroman van Bert Bakker. Iedereen die een roman, verhalen, gedichten of een scriptie heeft geschreven, kan ze eenvoudig in een aantal stappen uploaden en als e-book of paperback uitgeven. Bekijk hier het aanbod van boeken die via Brave New Books op bol.com gepubliceerd zijn, met dagelijks aanvullingen.

Lees ook:Self-publishers genomineerd voor Brave New Books Prijs
Lees ook:Zelf boeken uitgeven en verkopen met bol.com
Lees ook:E-books winnen aan populariteit
Lees ook:E-books uitgeverij voor iedereen toegankelijk met watermerk
Lees ook:Belinda Meuldijk schrijft boek over zwerfhonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.