Topredacteuren beoordelen manuscripten op TenPages.com

Beginnende schrijvers kunnen via TenPages.com hun manuscript inhoudelijk laten beoordelen door een ervaren redacteur. Vijf topredacteuren die onder meer werkten voor uitgeverijen De Bezige Bij, Nieuw Amsterdam en Prometheus helpen schrijvers om hun boek beter te maken.

“Deze dienst is een unicum, omdat je werk beoordeeld wordt door redacteuren die normaal gesproken Nederlandse topauteurs begeleiden. Beginnende schrijvers krijgen nu de kans om hun manuscript te laten beoordelen door de absolute top van de Nederlandse redacteuren”, zegt Valentine van der Lande, directeur van TenPages.com. “Vaak weet je bij een manuscriptbeoordelingsbureau niet wie je manuscript beoordeelt. TenPages.com is de eerste aanbieder die met zulke ervaren redacteuren werkt en laat zien welke redacteuren de beoordeling doen.”

TenPages.com startte afgelopen februari met een website waarbij lezers kunnen beleggen in aanstaande boeken. In ruim een half jaar werden er ruim 700 manuscripten geplaatst en vonden 16 schrijvers hun weg naar een uitgever. Het eerste boek, “Ik date maar wat”, is vanaf eind september te koop in de boekhandel.

De nieuwe manuscriptendienst speelt in op verzoeken van schrijvers, die aangaven dat ze graag een expert naar hun werk wilden laten kijken. “Als schrijvers een manuscript opsturen naar een uitgeverij, krijgen zij vaak pas na vier tot zes maanden antwoord. Dat antwoord is meestal afwijzend en zelden uitgebreid gemotiveerd. Met onze dienst krijgen schrijvers toegang tot het beste van de uitgeverswereld en zij krijgen bovendien binnen enkele weken reactie”, aldus Van der Lande.

Lees ook:Tien schrijvers verkopen alle aandelen op TenPages.com
Lees ook:TenPages.com: Lezers beleggen in hun favoriete boek
Lees ook:Crowdfunding TenPages.com voor boeken bekende auteurs
Lees ook:Breek door als auteur met Uitgever Gezocht 3.0
Lees ook:“Mensen delen graag hun levensverhaal”

Eén reactie op “Topredacteuren beoordelen manuscripten op TenPages.com

  1. Moneymaker

    Op TenPages.com staat nu een boek over succesvol geld verdienen op Tenpages.com.
    De cirkel is rond en TenPages is cult.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.