Heleen van Rooyen ontvang 100.000ste exemplaar De mannentester

Heleen van Royen heeft in aanwezigheid van NCRV’s Netwerk uit handen van dj en presentator Edwin Evers vanmorgen het 100.000ste exemplaar ontvangen van haar nieuwste roman ‘De mannentester’. Van de vierde roman van Heleen Van Royen zijn binnen twee weken ruim 100.000 exemplaren verkocht.

Victoria is een 27-jarige femme fatale met een uniek beroep. Ze is mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te stellen. De ongenaakbare Victoria kent geen scrupules, werkt professioneel en doelgericht. Ze reist van Sevilla naar Londen, van Milaan naar New York, waar ze even gemakkelijk van naam als van uiterlijk wisselt. Geen man is veilig voor haar. In haar gedrevenheid om ontrouw aan de kaak te stellen past ze duistere methodes toe…

Heleen van Royen: “Ik ben dolgelukkig. Bij elke roman is het weer spannend, je weet het maar nooit. Dat mijn lezers zo massaal en enthousiast reageren, is fantastisch, mijn wangen gloeien van opwinding, dankbaarheid en trots.” ‘De mannentester’ werd op tien september in aanwezigheid van achthonderd fans op unieke wijze gepresenteerd in theater Tuschinski.

Lees ook:Heleen van Royen blij met succes De gelukkige huisvrouw
Lees ook:Stal Heleen van Royen idee van Judith Visser?
Lees ook:Heleen van Royen presenteert zomerboek
Lees ook:Verleid door Heleen van Royen
Lees ook:Heleen van Royen komt volgend jaar met nieuwe roman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.