Voorproefje: Cruise – Suzanne Vermeer

Wanneer Heleen met haar man een romantische cruise maakt, kan ze haar geluk niet op. Totdat hij plotseling verdwijnt… Die omschrijving van het nieuwste boek van Suzanne Vermeer klinkt natuurlijk al ontzettends spannend. Lees dus snel verder…

“Heleen stond op het balkonnetje van hun Superior Suite. Het luxe onderkomen was gesitueerd aan de stuurboordzijde van het schip en voorzien van alle gemakken. Een ruim tweepersoonsbed, twee leren fauteuils, koelkast, badkamer met douche en een flatscreen televisie met een hele rits kanalen. Ook was er rekening gehouden met internetverslaafden en workaholics: op een donkergelakte tafel stond een computer waarmee de gebruiker over het internet kon surfen.

Heleen piekerde er niet over om achter het beeldscherm te kruipen. Ze had op haar werk genoeg achter de computer gezeten en bovendien kon niets op tegen de indrukken die ze hier opdeed. Frank dacht daar min of meer hetzelfde over. Hij lag languit op bed en nipte van het glas champagne dat op het nachtkastje stond. Voor hem was ongegeneerde luiheid een zeldzame luxe. Ze liet hem met rust en genoot van de ondergaande zon, de aangename bries en het uitzicht op de promenade en een stukje van het oude gedeelte van Nice.

De Columbus lag aangemeerd aan de Quai Amiral Infernet. Vanaf de wal was het eerste gedeelte van deze brede kade bestemd voor de scheepvaart. Het tweede gedeelte was beduidend smaller en liep nog 100 meter door. Aan het einde hiervan stond een kleine vuurtoren, om de schepen die op Bassin du Commerce afstevenden te waarschuwen. Waren de schepen deze monding eenmaal gepasseerd, dan konden ze afmeren in Bassin des Amiraux, waar de Columbus lag.”

Lees nog meer uit ‘Cruise’ van Suzanne Vermeer op Leesditboek.nl.

Lees ook:Voorproefje: Suzanne Vermeer – Zwarte piste
Lees ook:Weer fijne zomerthriller van Suzanne Vermeer
Lees ook:Voorproefje: De suite – Suzanne Vermeer
Lees ook:Nieuwe boek Suzanne Vermeer verschijnt 15 januari
Lees ook:Nieuwe thriller Suzanne Vermeer verschijnt half januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.