Nieuwe boek Suzanne Vermeer verschijnt 15 januari

Fans van Suzanne Vermeer kunnen boekenbonnen die ze voor Sinterklaas of Kerst cadeau krijgen het beste nog eventjes laten liggen. Op 15 januari verschijnt de nieuwe winter-Vermeer ‘Het chalet’. Zoals we van Suzanne Vermeer gewend zijn, draait het boek om spannende gebeurtenissen rondom een vakantiesetting – een combinatie die garant staat voor een meeslepende leeservaring. De locatie in deze heerlijke thriller is IJsland, een steeds populairder wordende vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen.

Annelies en haar man Wim willen graag kinderen, maar het lukt Annelies niet om zwanger te worden. Wanneer Wim in een dronken bui vreemdgaat, is dat voor hen beiden een teken dat ze hun leven drastisch moeten omgooien. Net als in het programma Ik vertrek besluiten ze om te emigreren, en een Bed & Breakfast over te nemen op IJsland.

Na enige tijd nodigt Annelies haar hartsvriendin Sara uit om haar vakantie samen met haar vriend René op IJsland te komen doorbrengen. Sara verheugt zich er enorm op om eindelijk weer eens goed met haar vriendin bij te praten. Ondanks het hartelijke weerzien merkt ze dat er toch nog spanningen zijn in het huwelijk van Annelies. Er gebeuren vreemde dingen. En niet alleen in het huwelijk…

[isbn]9789400501980[/isbn]

Lees ook:Weer fijne zomerthriller van Suzanne Vermeer
Lees ook:Voorproefje: Suzanne Vermeer – Zwarte piste
Lees ook:Nieuwe thriller Suzanne Vermeer verschijnt half januari
Lees ook:Suzanne Vermeer neemt je mee naar Bella Italia
Lees ook:Boektrailer: De Suite – Suzanne Vermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.