Voorproefje: Het wonderbaarlijke leven van een kleine reuzin

‘Het wonderbaarlijke leven van een reuzin’ van Tiffany Baker verschijnt pas op 29 september, maar Leesditboek.nl heeft al een fragment van dit indrukwekkende boek gepubliceerd. Dit boek gaat niet alleen over hoe een enorm groot meisje opgroeid in een klein plattelandsplaatsje in Amerika, maar ook over wat daar bij komt kijken. Een heel bijzonder boek volgens The Bookseller.

“De dag waarop ik Robert Morgan ter aarde bestelde was om twee redenen bijzonder. Ten eerste omdat het, midden in augustus, een gure dag was, zo koud als het water van het meer in januari. Ten tweede omdat ik op die dag begon te slinken.

Ik herinner me nog goed hoe ik bij het open graf, op de modderige grond die klonterde als natte gier, stond te wachten tot het lichaam van Robert Morgan in het gat zou worden neergelaten. De weinige andere belangstellenden hadden het koud en dropen een voor een af. Ik had geen last van de kou. Ik bestond uit vele lagen die tegen elkaar aan gevouwen zaten als een accordeon. Zo veel dat ik zelfs in een sneeuwstorm warm zou blijven. Ik kon poedelnaakt op de Noordpool gaan staan zonder ergens last van te hebben.”

Lees verder in ‘Het wonderbaarlijke leven van een kleine reuzin’ van Tiffany Baker op Leesditboek.nl.

Lees ook:Dagboek van submissive Sophie Morgan; ware vijftig tinten
Lees ook:De beste misdaadverhalen uit vijf jaar Koud bloed
Lees ook:Nog even tijdloos als bij eerste verschijning in 1962
Lees ook:Ultieme productiviteit – Meer resultaat in minder tijd
Lees ook:Voorproefje: Najat El Hachmi – De laatste patriarch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.