Sonja Bakker verlegt grenzen met Rik Felderhof

Nee, de scheiding van Sonja Bakker en haar (zaken)partner Koen Lenting heeft niets met deze kop te maken. Het gaat hier om het nieuwste boek van de dieetgoeroe. Samen met Rik Felderhof gaat Sonja op een culinaire safari en dit deelt zij in ‘Verleg je grenzen’ met de lezers. Zullen de kilo’s er aan de hand van dit boek weer vanaf vliegen?

Natuurlijk is ‘Verleg je grenzen’ weer op dezelfde wijze op gebouwd als haar vorige dieetboeken, waardoor het overzichtelijk blijft voor degenen die al Sonja Bakkeren. Het werkt heel eenvoudig met heldere weekmenu’s. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes worden helder omschreven, zodat je meteen aan de slag kunt.

Waar er in haar vorige boeken veel ‘traditionele’ recepten te vinden waren, zorgt haar reis naar Afrika voor culinaire uitschieters. ‘Verleg je grenzen’ is daarmee ook een leuk kookboek. Zo schotel je gasten toch iets unieks voor. Wat te denken van de Ananassalade met witte kool en yoghurt, groente tajine met aardappel en koriander, en koffie-ijs met slagroom en Tia Maria.

Daarnaast is ‘Verleg je Grenzen – Sonja en rik op culinaire safari’ een boek met prachtige verhalen. We lezen over Sonja’s ervaringen in Tanzania, terwijl Rik Felderhof verhalen vertelt en dankzij Sonja lachend acht kilo verliest. De Argentijnse fotograaf Leandro Bistolfi – die zes kilo is afgevallen – heeft prachtige foto’s gemaakt, zodat je je echt in Zanzibar waant.

Wat mij betreft is ‘Verleg je grenzen’ echt een uniek boek. Je leest tenslotte niet zo vaak over de viagra van de sultan van Zanzibar, terwijl je vervolgens lekkere gerechten kunt bereiden en uiteindelijk ook nog kilo’s verliest. We zijn benieuwd naar de volgende reis van Sonja, want op deze manier blijft het leuk om te Sonja Bakkeren.


Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Sonja Bakker & Rik Felderhof

Lees ook:Sonja Bakker en Rik Felderhof niet meer samen
Lees ook:Sonja Bakker nog steeds populair
Lees ook:Verkoop Sonja Bakker-boeken in 2008 met 80% gedaald
Lees ook:Boeken Sonja Bakker straks niet meer verkrijgbaar?
Lees ook:Afslankgoeroe Sonja Bakker uitgeput door succes

0 reacties op “Sonja Bakker verlegt grenzen met Rik Felderhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.