Brangelina verhindert onthullend boek van lijfwacht

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn erin geslaagd de publicatie te verhinderen van een “alles onthullend” boek dat werd geschreven door een voormalige lijfwacht van het stel. Brangelina huurde topadvocaten uit Amerika en Groot-Brittannië in om Mickey Brett te verbieden details over hun privé-leven prijs te geven in een boek en een tv-show.

Brett was niet alleen van plan de vuile was van Pitt en Jolie buiten te hangen. De man was voordien ook in dienst bij sterren als Sandra Bullock, Tom Cruise, Nicole Kidman, Sylvester Stallone en Richard Gere. Volgens de raadsmannen van Brad en Angelina had Brett een vertrouwelijkheidsovereenkomst getekend toen hij bij het koppel in dienst trad, waardoor hij wettelijk zijn mond moet houden over wat hij daar zag en meemaakte. Een van de advocaten van het koppel noemt Brett overigens een “ziekelijke leugenaar die wel elf veroordelingen op zijn naam heeft”.

Van zijn kant beweert de lijfwacht nu dat hij het boekproject nog geen groen licht had gegeven en dat de verhalen die op stapel stonden de vruchten zijn van zijn ghost writer Robin McGibbon. Die laatste noemt zijn broodheer een leugenaar. “Mickey was wel degelijk van plan een boek of een tv-deal te sluiten. Maar zoals de zaken er nu voor staan, is de kans klein dat die er ooit komen”

Lees ook:Jennifer Anniston schrijft autobiografie
Lees ook:Angelina leest nieuwe Greg Mortenson
Lees ook:Angelina Jolie speelt Patricia Cornwells Dr. Kay Scarpetta
Lees ook:Verfilmd: The Rainmaker – John Grisham
Lees ook:Bloedstollende thriller van Zweeds fenomeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.