Exclusief geschenk van Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder

Voor de komende editie van de Week van het Luisterboek (2009) wordt voor het eerst het Geschenk exclusief ingesproken. Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder, van wie onlangs het succesvolle ‘Handboek voor de moderne vrouw’ verscheen, zullen zich storten op de etiquetteregels voor tijdens de vakantie, voor op de camping, en op ander vakantieleed. Dit originele luisterboek voor het hele gezin maakt het eerste lustrum van de Week van het Luisterboek extra feestelijk. Het Geschenk is gratis bij aankoop van een luisterboek tijdens de actieperiode.

Aaf Brandt Corstius is schrijfster en columnist bij NRC.Next, Machteld van Gelder is producent en regisseur van diverse televisieprogramma’s. Beide vrouwen hebben een goed gevoel voor humor en een vlotte pen. Zij zullen het Geschenk samen maken en inspreken. Het Geschenk is gratis bij aankoop van een luisterboek tijdens de actieperiode bij de deelnemende boekhandels en webwinkels. Daarnaast wordt het Geschenk ook verspreid via de Nederlandse bibliotheken.

Uiteraard wordt bij het Geschenk weer de catalogus gevoegd, met daarin vrijwel alle leverbare luisterboeken van diverse uitgeverijen. Die catalogus wordt ook nog apart verspreid via boekhandels en bibliotheken, omdat de vraag naar dit handige (en enige) overzicht van leverbare luisterboeken erg groot is. Tot op de dag van vandaag wordt het bestand van de catalogus van 2008 tegen de driehonderd keer per maand vanaf www.weekvanhetluisterboek.nl geraadpleegd.

Van 17 tot en met 27 juni wordt volgend jaar voor de vijfde maal op rij de Week van het Luisterboek georganiseerd. Zodra er meer nieuws is wordt dat bekendgemaakt, onder meer via www.weekvanhetluisterboek.nl.

Lees ook:Week van het Luisterboek van start; duurt t/m 28 april
Lees ook:Liemers Bibliotheken geven gratis cd weg
Lees ook:Specsavers Audiciens hoofdsponsor Week van het Luisterboek 2009
Lees ook:Week van het Luisterboek krijgt publieksprijs
Lees ook:Jeroen Willems winnaar van de esta prijs voor het beste luisterboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.