Week van het Luisterboek krijgt publieksprijs

De Week van het Luisterboek krijgt in 2012 een publieksprijs. Het publiek kan vanaf 26 maart 2012 online stemmen op haar favoriet en bepalen welk luisterboek de Esta Luisterboek Award wint. Het Luistergeschenk wordt tijdens de Week van het Luisterboek door de boekhandel cadeau gedaan bij aankoop van meer dan € 9,95 aan Nederlandstalige luisterboeken en wordt gelezen door Gijs Scholten van Aschat.

Afgelopen zomer won Scholten van Aschat de Esta luisterboek Award 2011, de prijs voor de beste voorlezer van Nederland. De Week van het Luisterboek bestaat sinds 2005. In 2012 vindt de week plaats van maandag 23 april t/m zaterdag 28 april en wordt door de CPNB gepromoot. De winnaar wordt 23 april bekendgemaakt in het Radio 1 programma Kunststof (NTR).

Esta, het tweewekelijks blad voor hoger opgeleide 30 + vrouwen is mediapartner en naamgever van de Esta Luisterboek Award. Een Esta luisterboekencomité zal van de ingezonden luisterboeken de longlist, op 23 januari, en de shortlist, op 26 maart, bekendmaken. De ‘hoorkonde’ en een bedrag van € 2.500,- voor het winnende boek worden beschikbaar gesteld en uitgereikt door Esta. Zie ook www.weekvanhetluisterboek.nl.

Lees ook:Longlist Esta Luisterboek Award bekend (volledig overzicht)
Lees ook:Week van het Luisterboek van start; duurt t/m 28 april
Lees ook:Gijs Scholten van Aschat wint Luisterboek Award 2011
Lees ook:Shortlist Storytel Luisterboek Award bekend – stemmen!
Lees ook:Shortlist esta luisterboek award 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.