TV Krant vier weken in teken van The Hobbit

Omroepblad TV Krant pakt de komende vier weken groot rond de nieuwe bioscoopfilm ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’ die deze week in ons land in première gaat. Bij de editie die vanaf morgen in de winkel ligt, krijgen lezers een acht pagina’s tellende glossy special gratis. Hierin staan artikelen over alle ‘The Hobbit’-films van regisseur Peter Jackson, een portret van schrijver J.R.R. Tolkien, de nieuwe personages uit de film, Nieuw-Zeeland als filmlocatie voor Midden-Aarde en een gesprek met de directeur van het Nederlandse bedrijf Unreal, dat mede verantwoordelijk is voor de make-up-effecten, van hobbitvoeten tot dwerggezichten.

Een week later krijgen de lezers van TV Krant een gratis ‘The Hobbit: An Unexpected Journey’-poster. Drie weken lang vinden fans van de films hun favoriete karakters terug op een glossy poster. Het gaat hier om de TV Krant-edities die vanaf 18, 24 en 31 december in de winkel liggen.

“The Hobbit: An Unexpected Journey’ is zonder twijfel de grootste filmrelease van deze kerst. Onze lezers zijn dol op dit soort fantasyfilms. Daarnaast weten we dat fans van de Tolkien-saga er om bekendstaan dat ze graag verzamelen. Vandaar dat wij naast een special over Peter Jacksons film ook drie weken lang ‘The Hobbit’-posters in TV Krant weggeven. Door ze aan de binnenkant van onze glossy cover te plaatsen, krijgen de lezers een kwalitatief mooie poster die zo opgehangen kan worden”, aldus hoofdredacteur Edger Hamer.

Lees ook:Dwergen van The Hobbit trekken volle zalen
Lees ook:Portret masker- en attributenmaker The Hobbit
Lees ook:Peter Jackson en The hobbit
Lees ook:The Hobbit wordt een trilogie; net als The Lord Of The Rings
Lees ook:Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.