WoordPret bij Bruna in Kinderboekenweek

Bruna organiseert tijdens de Kinderboekenweek 2012 ‘WoordPret’, een educatieve wedstrijd waar kinderen met hun hele klas aan kunnen deelnemen.

Het loont zeker de moeite dat te doen, want voor de winnaars ligt een boekenkoffer ter waarde van Euro600,- klaar. Bruna stelt acht van deze koffers ter beschikking, zodat er voor elk van de groepen van de basisschool één gewonnen kan worden.

Alleen bij Bruna ontvangen klanten in de Kinderboekenweek van 3 tot en met 14 oktober een gratis boekenlegger waarop een letter met letterwaarde staat. Het is de bedoeling dat kinderen de boekenleggers verzamelen en die meenemen naar school. De hele klas maakt met de letters een bestaand woord van zoveel mogelijk punten en levert dat via het actieformulier in bij hun lokale Bruna winkel.

Tijdens de actie kunnen kinderen en hun leerkrachten zien welke uitdaging ze aangaan, want in elke Bruna winkel hangt een poster met ingeleverde woorden. Na afloop van de Kinderboekenweek bepaalt Bruna uit de landelijke inzendingen de acht gelukkige klassen die de goed gevulde boekenkoffer winnen. Daarnaast wint de school van de klas met het hoogst aantal punten én het meest originele woord een spectaculair optreden van de band Paul van Loon & Andere Snuiters. De actievoorwaarden zijn te vinden op bruna.nl/kinderboekenweek.

De Bruna winkels zijn vanwege de ruime keuze altijd al de plek waar de leukste kinderboeken te vinden zijn, maar ze doen tijdens de Kinderboekenweek traditioneel nog een stapje extra. De Bruna winkel staat geheel in het teken van het Kinderboekenweekthema ‘Hallo Wereld’, over het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen. Dit thema wordt ook ondersteund met lokale activiteiten. Het Kinderboekenweekgeschenk van Schrijfster Tosca Menten is ook bij Bruna gratis bij aankoop van Euro10,- aan kinder- en jeugdboeken.

Lees ook:Bruna breidt educatieve wedstrijd Woordpret uit
Lees ook:Bruna breidt educatieve wedstrijd Woordpret uit
Lees ook:Ken je de Kinderboekentipper al? #kinderboekenweek
Lees ook:Bruna-directie staat op 4 mei zelf achter de toonbank
Lees ook:Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.