Remco Campert op Nederland Leest-tournee

Tijdens Nederland Leest 2011 gaat Remco Campert, de 82-jarige auteur van ‘Het leven is vurrukkulluk’ (1961) op tournee door het land. De schrijver geeft, met Philip Freriks en Ronald Giphart, een viertal optredens in het land. Jan Mulder en Annejet van der Zijl zijn elk een keer te gast.

Het theaterprogramma bestaat onder meer uit een quiz, een verkiezing van de mooiste Panda, een ode van Ronald Giphart en natuurlijk is de meester zelf aan het woord. Het boek ‘Het leven is vurrukkulluk’ wordt van vrijdag 21 oktober tot en met vrijdag 18 november door de openbare bibliotheken gratis aan hun leden verstrekt. Lezers worden uitgenodigd met elkaar in discussie te gaan over het boek.

Op 21oktober is Remco Campert in Theater De Stoep (Spijkenisse) met Philip Freriks en Jan Mulder, 5 november in Bibliotheek Groningen en 13 november in Het Leidse Volkshuis (Leiden) met Freriks en Ronald Giphart en 15 november in Vrijhof Cultuurcentrum (Enschede) met Freriks en Annejet van der Zijl. De tournee is geproduceerd in samenwerking met de plaatselijke openbare bibliotheken.

Nederland Leest wordt donderdagavond 17 november feestelijk afgesloten in de voor één avond in Klup Vurrukkulluk omgedoopte People’s Place aan de rand van het Vondelpark. Campert wordt deze avond in het zonnetje gezet door Bart Chabot, Jules Deelder, Ronald Giphart, Benjamin Herman, Kees van Kooten, Jan Mulder, Hagar Peeters en anderen.

Meer informatie over de kaartverkoop van de Nederland Leest-tournee en Klup Vurrukkulluk is te vinden op www.nederlandleest.nl .

Lees ook:Nederland leest V.U.R.R.U.K.K.U.L.L.U.K.
Lees ook:Ronald Giphart schrijft Lofrede op Het leven is vurrukkulluk
Lees ook:Het leven is vurrukkulluk wordt verfilmd
Lees ook:Claudia de Breij schrijft Lofrede Nederland Leest
Lees ook:Nederland Leest De donkere kamer van Damokles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.