Derde deel van spannende Loriën-kronieken verschenen

‘De opkomst van Negen’, het superspannende derde deel van de Loriën-kronieken van Pittacus Lore is recent verschenen. Deze verslavende serie is hard op weg om de nieuwe Twilight te worden. De opkomst van Negen zit vol spanning, romantiek, humor en onverwachte wendingen: heerlijk leesvoer voor jong en oud. Pas op! Als je eenmaal bent begonnen met lezen, kun je niet meer stoppen.

Ik was op de vlucht, hield me schuil en moest vechten om in leven te blijven. Toen ontmoette ik John Smith, Nummer Vier. Samen zijn we veel sterker, maar het duurde niet lang voor we weer afscheid moesten nemen. We moesten de anderen vinden. Ik ging naar Spanje om Zeven te zoeken, maar vond veel meer… Een tiende lid van de Garde, een meisje dat van Loriën wist te ontsnappen. Ella, Nummer Tien, is jonger dan de rest maar net zo dapper. Nu zoeken we de anderen, en John. Maar de Mogadoren zoeken hen ook.

Ze kregen Nummer Een in Maleisië te pakken. Nummer Twee in Engeland. En Nummer Drie in Kenia. Ze kregen mij in New York te pakken, maar ik wist te ontkomen. Ik ben Zes. Ze willen afmaken waar ze aan begonnen zijn. Ze willen ons vernietigen. Ze komen steeds dichterbij. Wij zijn klaar om te vechten.

Over de auteur
Pittacus Lore is een Ouderling van Loriën aan wie het verhaal van de Negen van Loriën is toevertrouwd. Zijn verblijfplaats is onbekend. Van het eerste boek, Ik ben ‘Ik Ben Nummer Vier‘, werd een zeer succesvolle film gemaakt, geproduceerd door niemand minder dan Steven Spielberg en Michael Bay.

[isbn]9789400502079[/isbn]

Lees ook:Afscheid nemen van Dif
Lees ook:Heeft John Lanchester kapitaal in handen met nieuw boek?
Lees ook:De biografie van Rocco Granata
Lees ook:‘Bloedbonje’ tussen Rachel Hazes en ouders
Lees ook:De beste boeken voor dierendag

Eén reactie op “Derde deel van spannende Loriën-kronieken verschenen

  1. Goedkoop

    Echt benieuwd! Heb er zelf nog nooit van gehoord, maar heb de twilight films allemaal gezien en vond deze geweldig! Ga deze dan ook zeker kijken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.