Elizabeth George schrijft Young Adultreeks

Aanstaande dinsdag verschijnt ‘Stormgevaar’ van Elizabeth George. Dit boek is het eerste deel van de verslavend spannende Young Adultreeks ‘Het Fluistereiland’. Een échte George, voor een heel nieuw publiek!

De veertienjarige Becca kan de gedachten van anderen lezen – en dat blijkt erg gevaarlijk. Zo komt ze erachter dat haar stiefvader zijn zakenpartner heeft vermoord. Als hij zich realiseert dat ze zijn geheim kent, is ze haar leven niet meer zeker.

Haar moeder zorgt dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een onderduikadres op een afgelegen eiland. Maar als ze daar aankomt blijkt de bewoonster net te zijn overleden. Vanaf dat moment is Becca op zichzelf aangewezen, want ook haar moeder kan ze niet meer bereiken.

Over de auteur
Elizabeth George (1949) werd in Ohio in de Verenigde Staten geboren. Haar eerste boek, ‘Totdat De Dood Ons Scheidt‘, kwam in 1988 uit en ontving meteen vele prijzen. Het werd een internationale bestseller, evenals haar volgende boeken. Veel van haar boeken zijn door de bbc verfilmd. ‘Stormgevaar‘ is haar eerste Young Adult-boek.

[isbn]9789022999806[/isbn]

Lees ook:Nieuwe thriller van Elizabeth George: Verloren onschuld
Lees ook:Young Adult roman grijpt ook volwassenen naar de keel
Lees ook:Schoolklas onder schot in thriller Heather Gudenkauf
Lees ook:Lijdensweg: psychologische thriller over wraak
Lees ook:Nieuwe historische roman van Elizabeth Gilbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.