Persoonlijke boodschap van Patrick van Rhijn

De actie van Patrick van Rhijn om zijn fans op te roepen zijn nieuwe boek ‘BIG SISTER LIVE’ te bestellen bij de webshop van boekhandel De Vries is een groot succes! In een paar dagen zijn er al meer dan 130 boeken verkocht. De auteur schrijft in elk besteld boek een persoonlijke boodschap. Gisteren signeerde van Rhijn in 1 uur tijd meer dan 100 boeken bij boekhandel De Vries.

BIG SISTER LIVE is afgelopen week verschenen bij uitgeverij Pimento en is de eerste reality thriller van Patrick van Rhijn, die meer dan 30.000 exemplaren verkocht van zijn boeken ‘Weg van Lila’ en ‘Vaderstad’.

Het verhaal:
In een dronken bui laat de achttienjarige Bambi zich door haar beste vriendin overhalen om zich op te geven voor een nieuwe tv-serie: Big Sister Live. Wie de serie wint, wordt een megaster en wint twintigduizend euro per maand. Bambi kan goed zingen en droomt van een zangcarrière. Maar als Bambi gedwongen wordt om dingen te doen die wel erg ver gaan voor een tv-show en die weinig te maken hebben met zingen, is dat het begin van een nachtmerrie.

[isbn]9789049924447[/isbn]

Lees ook:Big Sister Live: young adult thriller over loverboys
Lees ook:Young Adult schrijfwedstrijd Pimento en Crimezone.nl
Lees ook:Boektrailer: Vaderstad – Patrick van Rhijn
Lees ook:Boektrailer: Weg van Lila – Patrick van Rhijn
Lees ook:Wordt vervolgd: Joran van der Sloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.