Deze zomer vergeet je niet meer

Amanda Howells heeft met ‘Een zomer om nooit te vergeten’ een meeslepend liefdesverhaal geschreven dat in je hoofd blijft zitten. Ze laat je als lezer lachen en huilen tegelijk.

Mia is zestien en verheugt zich op de zomervakantie aan zee met haar twee nichtjes. Samen met haar ouders gaat ze naar het vakantiehuis van haar oom en tante, waar ze de zomer met elkaar zullen doorbrengen. Al vanaf het eerste moment ziet ze dat haar nichtjes veranderd zijn: ze zijn alleen maar bezig met hun uiterlijk, hun nieuwe populaire vriendinnen, feestjes en jongens. Mia voelt zich niet op haar plek en eenzamer dan ooit.

Dan ontmoet ze Simon, de jongen uit het huis naast haar. Hij is anders dan de stoere jongens waardoor haar nichtjes geobsedeerd zijn. Simon is grappig, kunstzinnig én avontuurlijk. Hij daagt Mia uit en opent een nieuwe wereld voor haar. Elke nacht ontmoeten ze elkaar stiekem op het strand. Tot die ene keer, waardoor deze prachtige zomer opeens een dramatisch einde krijgt. Kortom: een liefdesgeschiedenis om niet snel te vergeten.

Over de auteur
Amanda Howells groeide op aan de Atlantische Oceaan in Amerika. Ze studeerde in New York. ‘Een zomer om nooit te vergeten’ is haar eerste jeugdroman.

[isbn]9789026128820[/isbn]

Lees ook:Huizenruil met turbulente gevolgen
Lees ook:Uit de eerste hand: Amanda Knox vertelt haar verhaal
Lees ook:Bernlef vijfenzeventig en vijftig jaar aan de top
Lees ook:Amanda Kyle Williams nieuwste thriller-topper?
Lees ook:Nieuwe editie Vinkenoogs Goede raad is vuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.