Het officiële geïllustreerde boek bij de Twilight Saga

Vandaag is de het officiële geïllustreerde boek bij de Twilight Saga gepresenteerd. Dit is de aanvulling op het werk van Stephenie Meyer. De schrijfster reageert zelf op de verschijning: “Het heeft mij altijd verbaasd hoeveel diepgaande vragen mijn lezers mij stellen over de verschillende personages en de wereld van de Twilight Saga.”

“Met dit geautoriseerde naslagwerk wilde ik zo veel mogelijk details onthullen, inclusief de achtergrondverhalen van personages zoals die van Alice. Ik ben enorm blij met de verschillende artistieke interpretaties van Young Kim en de andere illustratoren, van onder andere Bella’s trouwjurk. Ik hoop dat de fans er net zo van onder de indruk zullen zijn als ik.”

Het officiële geïllustreerde boek bij de Twilight Saga bevat uitgebreide karakteromschrijvingen, stambomen, kaarten, fragmenten, verwijzingen en nog veel meer. De bijna 100 illustraties en foto’s van diverse kunstenaars worden volledig in kleur weergeven.

Over de auteur
In vijf jaar tijd is Stephenie Meyer uitgegroeid tot een waar fenomeen. Wereldwijd zijn er 116 miljoen exemplaren van de Twilight Saga verkocht, in meer dan vijftig landen. In Nederland zijn tot nu toe ruim 750.000 exemplaren over de toonbank gegaan.

[isbn]9789047519898[/isbn]

Lees ook:Morgenrood op 1 in Bestseller 60
Lees ook:Robert Pattinson: alles wat je over hem wilt weten
Lees ook:400.000 Twilightboeken verkocht
Lees ook:Nieuwe novelle Stephenie Meyer over Bree Tanner
Lees ook:Twilight schrijfster Stephenie Meyer wordt beschuldigd van plagiaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.