Superspannende, levensechte actiethriller Tom Clancy

‘In het vizier’, de nieuwe Jack Ryan-thriller van Tom Clancy, is een superspannende, levensechte actiethriller. In het boek komen we veel oude bekenden tegen, waaronder het Rainbow Six-team uit ‘Uur van de waarheid’.

De Campus, de geheime dienst die door Jack Ryan sr. is opgericht, staat voor een van zijn belangrijkste opdrachten ooit: erachter komen wat de betekenis is van de ontmoeting tussen een hoge Pakistaanse officier en een terrorist uit de Russische deelrepubliek Dagestan. Want één ding staat vast voor Jack Ryan jr., Ding Chavez en Dominic Caruso: het lot van de wereld ligt in hun handen.

Intussen stelt voormalig cia-agent Jack Ryan sr. zich opnieuw verkiesbaar voor het presidentschap. Wat hij echter niet weet, is hoe ver zijn tegenstander bereid is te gaan om hem te verslaan. In een poging Ryan in een slecht daglicht te stellen, opent president Kealty de aanval op Ryans goede vriend en trouwe bondgenoot John Clark. Op de vlucht voor de valse beschuldigingen van Kealty en achternagezeten door een geheime organisatie die opdracht heeft gekregen hem te arresteren, reist Clark de hele wereld over in een poging erachter te komen wie het op hem gemunt heeft…

Over de auteur
Tom Clancy is de zeer succesvolle auteur van bestsellers als ‘De jacht op de Red October’, ‘De Colombia Connectie’, ‘Op leven en dood’ en het recente ‘De ogen van de vijand’. Hij wordt algemeen gezien als de bedenker van de technothriller. Naast zijn thrillers met Jack Ryan in de hoofdrol, schreef hij ook nog de reeksen ‘Op-Center’, ‘Power Plays’ en ‘Net Force’, en enkele non-fictie boeken over de Amerikaanse strijdkrachten.

[isbn]9789400501263[/isbn]

Lees ook:Tom Clancy is terug – Fans wachten al bijna zeven jaar
Lees ook:Nieuw boek van meester van de technothriller Tom Clancy
Lees ook:Clark Accord (50) overleden
Lees ook:Ook Jack Tweed, de man van Jade Goody, komt met een boek.
Lees ook:De goede vader van Noah Hawley

0 reacties op “Superspannende, levensechte actiethriller Tom Clancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.