Producent van Sonny Boy schrijft literaire thriller EXIT

Hans Pos – producent van de filmhit Sonny Boy – heeft een ijzersterke thriller geschreven. In september verschijnt EXIT bij Uitgeverij Q. Simon de Waal is in ieder geval onder de indruk. “Een prachtcombinatie van ademloze spanning en diepe ontroering”, meldt de auteur, die bekend is van zijn werk samen met Baantjer.

Op het moment dat de celdeur achter haar dichtklapt, beseft de Nederlandse Cecilia dat er een abrupt einde is gekomen aan haar carrière als zakenvrouw in een Colombiaans drugskartel. Ze wordt voor de keuze gesteld: de rest van haar leven de cel in, of een getuigenis afleggen in ruil voor een nieuwe identiteit in Amerika. Hoewel ze weet dat ze door te praten haar eigen doodvonnis tekent, besluit ze mee te werken. Na een geruchtmakend proces verdwijnt Cecilia even plotseling als definitief in de anonimiteit. Juist op het moment dat ze in haar tweede leven eindelijk haar draai lijkt te hebben gevonden, wordt ze gedwongen terug te keren naar Amsterdam, naar de wereld die ze vaarwel had gezegd.

Over de auteur
Hans Pos (1958) studeerde rechten in Amsterdam. Na zijn studie begon hij (samen met Dave Schram en Maria Peters) zijn eigen filmproductiemaatschappij Shooting Star Filmcompany. Sindsdien is hij werkzaam als scenarist, regisseur en filmproducent (van o.a. Kruimeltje en Sonny Boy). EXIT is zijn debuutroman. Momenteel schrijft hij aan zijn tweede roman, ‘De tranen van Tamara’.

Lees ook:Boektrailer: Exit – Hans Pos
Lees ook:Sonny Boy-beeld onthulling
Lees ook:Sonny Boy in de bioscoop
Lees ook:Hell’s Angels krijgen boek met ware verhaal uit handen van Mylène de la Haye
Lees ook:“Wie durft, koopt juist nu een tweede huisje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.