Bloedstollende wereld van Isa Maron

De schrijfster van de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2008, Isa Maron, heeft weer een nieuw huiveringwekkend verhaal geschreven. ‘Verboden verleden’ draait om het opzoeken van grenzen, het verschil tussen macht en onmacht en de dunne scheidslijn daartussen. Pak er een dekentje bij en geniet van dit spannende verhaal tijdens de aankomende vrije dagen.

In dit boek maken we kennis met reisjournaliste Ariane. Na jaren over de wereld gezworven te hebben, komt ze naar Nederland om haar hier te settelen. Er lonkt een rooskleurig bestaan met haar nieuwe liefde, prachtig huis en een nieuwe carrière. Toch is ze onzeker: over haar kille familie, dominante moeder en de bedreigende anonieme post die ze de laatste tijd krijgt.

De eerste hoofdstukken moet je even doorworstelen, zodat je uiteindelijk helemaal in het lijf van Ariane zit. Voel haar emoties als ze ontdekt dat het lijk dat in de duinen is gevonden een oude bekende van haar is. Volg haar zoektocht naar antwoorden. En ontdek dat graven in het verleden pijnlijke gevolgen kan hebben…

Ben je op zoek naar een goedkoop presentje dan kan ik ook het boekje ‘Vrij zwemmen’ aanraden. Deze minithriller laat de lezer alvast kennismaken met de bloedstollende wereld die Isa Maron keer op keer weet te creëren.

[isbn]9789049501457[/isbn]
[isbn]9789048809448[/isbn]

Lees ook:Wintercrime: spannende digitale verhalenbundel
Lees ook:Marjon Sarneels Maidentrip wint PZC-publieksprijs (+Win!)
Lees ook:Tweede Wereldoorlog mag niet vergeten worden
Lees ook:Auteur publiceert verhaal via Twitter
Lees ook:Voorproefje: Ademloos – Kim Moelands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.