Tachtig dagen rood; derde deel in reeks Vina Jackson

In ‘Tachtig dagen rood’ keert violiste Summer terug naar Londen – de stad waar het voor haar allemaal begon. Vrij en single begint Summer aan een serie sensuele avonturen, en omhelst ze de nieuwe mogelijkheden om haar dromen te vervullen.

Als Summers onbetaalbare viool wordt gestolen, brengt het lot de welvarende en charismatische Dominik terug in haar leven. Summer noch Dominik kan de obsessie die ze voor elkaar voelen ontkennen, maar hun geschiedenis heeft vele littekens nagelaten en beiden beseffen dat liefde en passie niet altijd hand in hand gaan. Summer weet dat ze met vuur speelt, maar er zijn genoegens die te verleidelijk zijn om te negeren.

Zullen Summer en Dominik eindelijk de obstakels die tussen hen in staan uit de weg weten te ruimen? ‘Tachtig dagen rood’ is het onmisbare derde deel in Vina Jacksons zinderende romantische reeks.

Over de auteur
Vina Jackson is het pseudoniem van twee bekende schrijvers, die voor het eerst, en anoniem, samenwerken. De een is een succesvol auteur, de ander een schrijver die ook werkzaam is in de Londense City.

[isbn]9789044624649[/isbn]

Lees ook:Is dit weer een Vijftig Tinten Grijs-kopie: Tachtig dagen geel
Lees ook:Tachtig dagen blauw van Vina Jackson
Lees ook:Apple weigert verkoop erotische boeken Vina Jackson
Lees ook:Win Summer in the City
Lees ook:De huishoudster en de professor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.