De jongen die demonen zag van Carolyn Jess-Cooke

“Ik heet Alex. Ik ben tien jaar. Ik hou van gebakken uien op toast en ik kan veertien minuten aan een stuk op de achterpoten van mijn stoel balanceren. En ik kan demonen zien. Mijn beste vriend is er een. Hij heet Ruen. Hij houdt van Mozart, tafeltennis en brood-en-boterpudding. Mijn moeder is ziek. Ruen zegt dat hij haar kan helpen. Alleen wil hij dat ik iets heel ergs doe. Hij wil dat ik iemand vermoord.”

‘De jongen die demonen zag’ is een aangrijpende roman over een tienjarig jongetje dat zegt dat hij demonen ziet, en over de vrouwelijke psychiater die vastbesloten is hem te redden.

Over de auteur
Carolyn Jess-Cooke (1978) is geboren in Belfast, Noord-Ierland. Ze is docent creatief schrijven aan de universiteit van Northumbria en heeft vier non-fictie boeken geschreven en twee bekroonde poëziebundels. ‘Dagboek Van Een Beschermengel‘, haar debuutroman, verscheen in meer dan 20 landen in vertaling. ‘De jongen die demonen zag’ is haar tweede roman. Carolyn Jess-Cooke woont in Gates Head, Engeland, met haar man en drie jonge kinderen.

www.carolynjesscooke.com

[isbn]9789022959763[/isbn]

Lees ook:Dagboek van een beschermengel
Lees ook:Jan Vantoortelboom wint Bronzen Uil
Lees ook:Thrillerauteur Kim Moelands maakt overstap naar A.W. Bruna
Lees ook:Overweldigend succes voor Chimaera van Xenia Kasper
Lees ook:Maggie O’Farrell wint Costa Novel Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.