De terugkeer – Robin Pilcher

De terugkeer naar het huis van haar stiefvader confronteert Claire met onverwachte geheimen uit het verleden…

Wanneer Claire Barclay hoort dat haar geliefde stiefvader een beroerte heeft gehad, besluiten zij en haar man Art vanuit New York naar Schotland te vliegen om gedurende de zomer voor Leo te zorgen. Leo blijkt niet meer zelfstandig te kunnen wonen, maar weigert zijn vertrouwde huis te verlaten. Art komt met een plan om de woning te verbouwen tot conferentie-oord en ernaast een cottage te laten bouwen voor Leo.

De situatie wordt gecompliceerd als Claires oude vlam, Jonas Fairwether, de verzorger en vertrouweling van Leo, voorstelt om het huis en het land te veilen. Dan ontdekt Claire dat er een aanvraag is ingediend om een bouwproject te starten op het land van Leo. Ze begint te vermoeden dat Jonas misbruik probeert te maken van de oude man. Maar is dat echt zijn enige motief?

Over de auteur
Robin Pilcher is de oudste zoon van Rosamunde Pilcher en het is duidelijk van wie hij zijn schrijftalent heeft. Zijn vorige romans, Vlucht over de oceaan, Opnieuw beginnen en Een ander klimaat, waren bestsellers. Hij heeft vier volwassen kinderen en verdeelt samen met zijn vrouw zijn tijd tussen Spanje en Schotland.

Lees ook:Paulien Cornelisse opgepakt door Amerikaanse douane
Lees ook:Nieuwe trilogie van Robyn Young
Lees ook:Bijzondere band tussen drie zussen beschreven
Lees ook:Lover of Loser in september in première
Lees ook:Kosmos Uitgevers koopt vertaalrechten biografie Robin Williams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.