Marieke Henselmans: eigenwijs je hypotheek aflossen

De wereld verkeert al jaren in een stevige crisis. In dit soort tijden gaan mensen op zoek naar slimme oplossingen voor hun financiële problemen. Een van de actuele thema’s is het aflossen van je hypotheek. Bespaardeskundige Marieke Henselmans bepleit in haar nieuwste boek ‘Eigenwijs je hypotheek aflossen’ dat aflossen voor rust kan zorgen. Ze legt uit wanneer aflossen verstandig is en wanneer je niets hoeft te doen.

Als iemand weet welke taboes er heersen rond geldzaken is het Marieke Henselmans wel. In 1994 begon ze te schrijven over besparen. Vele jaren en enkele boeken later, besloot Marieke de lezers van haar AD-column te vragen of er mensen waren die tegen de trend in hebben afgelost. Haar mailbox stroomde vol met tientallen reacties.

Marieke Henselmans: “Adviseurs kunnen je voorrekenen hoe het fiscaal zit. Maar geen enkele adviseur kan je uitleggen hoe het voelt om je hypotheekschuld kleiner te zien worden. Mijn lezers konden dat wel, en hoe! Hun ervaringsverhalen vormen de rode draad van het boek.”

[isbn]9789490298036[/isbn]

Lees ook:Hypotheek aflossen belonen eerlijker dan verplichten
Lees ook:Wordt snel aflossen van hypotheek de nieuwe trend?
Lees ook:Boekencommunity Watleesjij.nu gelanceerd
Lees ook:Zelfhulpboeken in Top10 van bestverkopende kredietcrisis titels
Lees ook:Voetlicht – de tweede roman van Marieke van der Pol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.