Auteurs geven uitleg over werking iPad

Wat we jaren geleden in sciencefictionfilms zagen is werkelijkheid geworden met de komst van de iPad. Deze prachtig vormgegeven tablet met aanraakbeeldscherm is meer dan alleen een computer. Met de iPad op zak heb je werkelijk alles binnen handbereik: van internet, e-mail en agendafunctie tot foto’s, video’s, e-books, muziek, tekstdocumenten en nog veel meer.

Yvin Hei en Pieter van Groenewoud schreven een boekje over de mogelijkheden van deze tablet van Apple. Dankzij de vele illustraties en praktische tips zul je snel je weg vinden op je iPad. Dit boek besteedt aandacht aan zowel de iPad Wi-Fi als de iPad Wi-Fi + 3G.

Voor mij had het boekje geen toegevoegde waarde. De iPad is een heel gebruiksvriendelijk apparaat en als je meer Apple-producten gebruikt (zoals ik), dan weet je al heel veel. Ben je een echte nitwit en wil je heel graag een iPad, maar heb je echt geen idee van de mogelijkheden, dan is het boekje wel een aanrader.

[isbn]9789043020497[/isbn]

Lees ook:Senioren kunnen snel aan de slag met de iPad
Lees ook:Relaxt lezen; goede houding door gebruik iPad pillow
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep
Lees ook:Basisgids Tips en trucs voor de iPad
Lees ook:Alle zakelijke mogelijkheden van een iPad op een rijtje

0 reacties op “Auteurs geven uitleg over werking iPad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.