Negende druk voor Uit je burnout van Carien Karsten

Van ‘Uit je burnout’ van psychotherapeut en managementcoach Carien Karsten zijn sinds de eerste druk al meer dan twintigduizend exemplaren verkocht. Met dit positief geschreven, praktische en inspirerende boek heeft de auteur al vele duizenden mensen geholpen hun burn-out te overwinnen. Deze negende druk is geheel herzien en aangepast aan de nieuwste inzichten op het gebied van stress, werkdruk en burn-out.

‘Uit je burnout’ geeft de lezer een stap-voor-stapprogramma om een burn-out op eigen kracht te overwinnen en weer plezier te krijgen in werk en privéleven. Praktische oefeningen, tips, voorbeelden en ervaringen van (ex) burn-outpatiënten helpen om gevoelens van machteloosheid en onzekerheid, die vaak samengaan met een burn-out, te doorbreken. Het effectieve programma laat per dag zien wat je kunt of moet doen en is eenvoudig te volgen. Het resultaat? Meer zelfvertrouwen, minder stress, een betere conditie, controle over je eigen leven én een succesvolle terugkeer naar het werk.

Het boek is bedoeld voor mensen die een burn-out hebben of er een dreigen te krijgen. Het bevat tevens informatie voor leidinggevenden om burn-out bij medewerkers te signaleren en de burn-outgevoeligheid van de organisatie te meten.

Over de auteur
Carien Karsten is psychotherapeut, managementcoach en auteur van diverse boeken, waaronder ‘Omgaan met je burnout’, ‘Shoppen’ en ‘Daar ga ik weer!’ In haar praktijk en met haar boeken helpt zij veel mensen uit het bedrijfsleven die een burn-out hebben of er een dreigen te krijgen.

[isbn]9789021550336[/isbn]

Lees ook:Neem de tijd laat zien hoe wij van onze tijd zijn beroofd
Lees ook:Schrijfster Marisa Garau start webshop
Lees ook:Een volle agenda, maar nooit druk
Lees ook:Je bent geen human doing, maar een human being
Lees ook:Tips Ivan Wolffers om tien jaar aan ons leven toe te voegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.