The Beatles en The Rolling Stones samen in één verhaal

Het was gister precies vijftig jaar geleden dat de eerste single van The Beatles, ‘Love Me Do’, verscheen. En afgelopen zomer al was het vijftig jaar geleden dat het debuutoptreden van The Rolling Stones plaatsvond. In dit jubileumjaar schreef Flip Vuijsje een bijzonder boek.

John, Paul, Keith & Mick vertellen voor de eerste keer het gezámenlijke verhaal van The Beatles en The Rolling Stones. Hun zo totaal verschillende ontstaansgeschiedenis. Die eerste ontmoetingen en contacten. Hoe ze met elkaar omgingen en elkaar beïnvloedden, en wat ze van elkaar vonden. Met antwoorden op vragen als: Wat maakte The Beatles en The Rolling Stones zo bijzonder vergeleken met ‘de rest’? Op welke punten verschilden ze juist van elkaar? En waarom gingen de Beatles al in 1970 weer uit elkaar maar bestaan The Rolling Stones nog steeds?

Over de auteur
Flip Vuijsje beleefde de gloriejaren van ‘de Beatles en de Stones’ als scholier en student politieke wetenschap. Later was hij hoofdredacteur van tijdschriften als Intermediair en Arts en Auto, en schreef hij boeken over economie, management en The Rolling Stones, waaronder Mick Jagger – manager/ ondernemer (2005). Sinds 2011 heeft hij een bureau voor editorial support voor de gezondheidszorg.

[isbn]9789046813003[/isbn]

Lees ook:Keith Richards heeft een biografie-probleempje
Lees ook:Keith Richards in DWDD
Lees ook:Het volledig verrijkte e-book The Rolling Stones: 50
Lees ook:Angelina leest nieuwe Greg Mortenson
Lees ook:Hype 50 Shades of Grey – Vijftig Tinten Grijs in EenVandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.