Het ideale cadeau voor Nicolette van Dam

Boekenblog heeft de ideale cadeautjes voor Nicolette van Dam (en andere zwangere vrouwen) ontdekt. De Baby-serie van Laura Neuhaus en Sarah Saarberg mag niet ontbreken. Inmiddels bestaat deze lijn uit drie boeken.

Zwangerschap en het eerste jaar met de baby: er is al veel over geschreven. Toch miste er nog iets: de serie BABY! van Laura Neuhaus en Sarah Saarberg. De eerste twee cadeauboekjes bieden praktische informatie en frivole weetjes, maar vooral veel humor. Het derde deeltje, De naam, is dankzij de opmaak in hoofdstukjes net even anders dan de bestaande namenboekjes. Met de vaak komische illustraties en relativerende teksten is deze serie het ideale cadeau voor aanstaande ouders!

BABY! De negen maanden biedt veel informatie over de ontwikkeling van jou en je baby. Hoe groeien jullie, wat moet je doen en laten om zo gezond mogelijk te leven, tips over voeding, beweging en rust en nog veel meer. Het is geschreven vanuit de moeder en voor de moeder, met veel begrip, realiteitszin en humor. Bovendien is er ruimte om 40 weken lang gemakkelijk en puntsgewijs bij te houden hoe je baby zich ontwikkelt.

BABY! De naam levert eindeloos veel inspiratie en zal zonder twijfel leiden tot de allerleukste naam voor je baby. Honderden namen, handig verdeeld over hoofdstukken. Korte en lange namen, sprookjesnamen, namen uit de oudheid, uit de natuur, populaire namen, deftige namen, koninklijke namen en ga zo maar door. Met betekenissen en herkomst van de naam. Een handzame namengids met grappige illustraties!

BABY! Het eerste jaar is een geestige hulpgids voor de kersverse moeder. Het eerste jaar is leuk, maar ook dodelijk vermoeiend. Spannend en bijzonder, maar soms ook oervervelend. Handige tips, belangrijke weetjes en bruikbare informatie komen in dit leuke boekje op relativerende wijze aan de orde. Zie je het even niet meer zitten in alle drukte en chaos, dan helpt dit vrolijke boekje je zeker door die moeilijke momenten heen.

Over de auteurs
Laura Neuhaus illustreerde diverse boeken over zwangerschap, baby’s en kleuters (onder andere de boeken van Beatrijs Smulders) en tekent daarnaast voor tijdschriften en brochures. Ze is moeder van vier kinderen. Sarah Saarberg, moeder van een dochter, werkt al ruim twintig jaar als zelfstandig tekstschrijver/journaliste.

[isbn]9789021547824[/isbn]
[isbn]9789021547800[/isbn]
[isbn]9789021547817[/isbn]

Lees ook:Zwangere vrouwen krijgen De dikke van Daphne Deckers
Lees ook:Een cadeautje voor aanstaande moeders
Lees ook:Vader worden voor Dummies
Lees ook:Een beetje stress is juist goed voor je baby
Lees ook:Nieuw Snor-boek: Zwangerschapsplakboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.