Antiglamour 24/7 stijlgids Halina Reijn en Carice van Houten

‘Antiglamour – 24/7′, de stijlgids van Carice van Houten en Halina Reijn verschijnt in november 2013 bij Nijgh & Van Ditmar. De vriendinnen leiden als actrice een buitengewoon bestaan dat toch vol vraagstukken zit die iedere vrouw herkentHet boek zal een eerlijk beeld geven van twee internationale multitalenten: van fobieën tot ontharingsadvies, van tongzoentips tot eenzame hotelkamers, van make-up adviezen tot eitjes invriezen. En van de Dalai Lama tot Ryan Gosling.

Waarom zou je lampen niet gewoon aan stroomdraden laten hangen als je toch nooit thuis bent? Welke ontberingen moet je doorstaan voor de juiste rode-loper-look? Welke boeken zou Carice eens moeten lezen en is de Spotify-playlist van Halina nog te redden?

‘Antiglamour – 24/7′ wordt een uitzonderlijk vormgegeven, draagbaar koffietafelboek met onder meer collages en handgeschreven pagina’s, gelardeerd met tekeningen van Halina Reijn. Geen onderwerp wordt gemeden. Halina en Carice geven hun uitgesproken visie op stijl, mode, liefde en mislukte relaties, hun vakgebied en – niet te vergeten – elkaar.

Lees ook:Sprakeloos na Komt een vrouw bij de dokter
Lees ook:Trailer van Isabelle met Halina Reijn
Lees ook:Hailna Reijn hoopt dat vrouwen massaal naar Isabelle gaan
Lees ook:Dierenmanieren van BN’ers op het Boekenbal
Lees ook:Carice van Houten heeft al een biografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.