Boek van Pippa Middleton ook in Nederland verkrijgbaar

Het boek van Pippa Middelton is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. ‘Celebrate’ is een boek vol eenvoudige, creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. Het neemt je mee op een praktische en inspirerende reis langs alle mogelijke feestdagen, met speciale aandacht voor de Britse. De focus ligt op tradities en rituelen en op het samenbrengen van vrienden en familie. ‘Celebrate’ bevat recepten, zelfmaakideeën, spellen en tips om te entertainen: van nieuwjaarsavond tot het Engelse Bonfire Night en van kinderpartijtjes tot barbecues.

Pippa Middleton: “Dit boek is ontworpen als uitgebreide gids voor het organiseren van feesten thuis, en is gebaseerd op mijn ervaring in het partybedrijf van mijn familie, Party Pieces, en mijn werk voor een Londense evenementenorganisatie. Het is een handige en praktische tocht langs Brits getinte feestelijkheden en ik hoop dat het een welkome bron van inspiratie en ideeën is waarvan de meeste je niet te veel geld kosten. Entertainen kan op elke schaal stressvol en uitdagend zijn, dus dit boek gaat vooral over manieren om te organiseren én ervan te genieten. Ik hoop dat je dit ziet als een feelgoodboek met ideeën waar je elke maand naar uit kunt kijken en die blijvende, blije herinneringen geven, of het nou aan een tafel vol kaarsen is in de winter, buiten op een kleedje in de zomer, of in de herfst op een met bladeren bedekt bankje met een warme versnapering in de hand.”

Suzan Schapendonk, uitgever van de Nederlandse Celebrate van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum: “We zijn ontzettend trots dat Pippa Middleton ons heeft gekozen om haar boek op de Nederlandse markt te brengen. Het is een zeer origineel en toegankelijk boek met geweldige tips en ideeën voor het geven van feestjes voor zeer diverse gelegenheden.”

[isbn]9789000316113[/isbn]

Lees ook:Pippa Middleton komt morgen naar Nederland
Lees ook:Pippa Middleton lanceert boek Celebrate
Lees ook:Pippa Middleton laat fans wachten bij boekpresentatie
Lees ook:Kersttips van Boekenblog
Lees ook:Langs de kust van Nieuw Statenzijl tot De Panne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.