Write Now! Nog drie weken te gaan…

Schrijf je graag? Twijfel niet langer en test je talent door mee te doen met de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren van het Nederlands taalgebied. Inzendingen zijn welkom tot en met 14 februari 2011 via Writenow.nu.

Write Now! wordt met vijftien voorronden in Nederland en drie in Vlaanderen gezien als een belangrijke plaats om jong schrijftalent te scouten. De wedstrijd wordt nauwlettend in de gaten gehouden door gerenommeerde uitgeefhuizen en bewees zichzelf in voorgaande jaren als kweekvijver van jong talent met successen als Maartje Wortel, Raoul de Jong en Deborah Klaassen.

Nog meer kans…
Write Now! reikt dit jaar voor het eerst een zevental wildcards uit. Graag wil Write Now! meer kans creëren voor nieuw talent om zich te plaatsen voor de finale. Naast de winnaars van elk van de achttien voorrondes plaatsen deze wildcard-winnaars zich voor het grote finaleweekend in Rotterdam.

De uiteindelijke hoofdprijs bestaat uit een MacBook ter waarde van € 1.500, een masterclass van een gerenommeerde uitgeverij en optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Amsterdam, De Nachten in Antwerpen en Wintertuin in Arnhem of Nijmegen. Een vakjury bestaande uit de eindredacteur van Passionate Magazine en de juryvoorzitters van Write Now! 2011 beslissen welke zeven deelnemers een wildcard verdienen.

Meedoen?
Om deel te nemen aan Write Now! hoef je maar aan een paar voorwaarden te voldoen. Je bent tussen de 15 en 24 jaar oud, je tekst is geschreven in de Nederlandse taal en bevat maximaal 2.000 woorden. Elk genre is toegestaan: van proza tot poëzie, en van theaterscène tot songtekst.

Lees ook:Write Now! Doe je al mee? Deadline 1 april!
Lees ook:Write Now! geeft jonge schrijvers extra schrijfweek
Lees ook:Schrijfwedstrijd Write Now! van start
Lees ook:Write Now!
Lees ook:Lowlands: jij kunt op het literair podium staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.