Vijftig tinten… de parodie vanaf september in NL theaters

Na het enorme succes van de Vijftig tinten-trilogie, gaat op zondag 8 september de parodie op de boekenreeks in première in het oude Luxor Theater. Vijftig tinten… de parodie wordt een musical die zorgt voor rode oortjes én een schaterlach. Niek Barendsen vertaalt en bewerkt de Amerikaanse versie, Jasper Verheugd tekent voor de regie.

De Amerikaanse makers van deze pikante en humoristische voorstelling trokken volle zalen in New York en Chicago en de musical was een hit op het Fringe Festival in Edinburgh. “Highly recommended!’, schreef Fringe Review en gaf de productie vier sterren. Het verhaal: een boekenclub met alleen maar vrouwen besluit Vijftig tinten grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.

Matthijs Bongertman, directeur van Senf Theaterpartners, kreeg drie weken geleden de rechten aangeboden. Hij greep de kans om in te spelen op de hype rond het boek en brengt daarom de productie nog in 2013 uit. Vijftig tinten… de parodie is een coproductie van het Luxor Theater Rotterdam, het Chassé Theater in Breda, Parkstad Limburg Theaters, GPAG en Senf Theaterpartners. De voorstelling is tot en met 13 december in het hele land te zien. Kaarten zijn nu verkrijgbaar bij uw theater of via de Nationale Theaterkassa op 0900 9203.

Lees ook:Cast ‘Vijftig tinten… de parodie’ bekend gemaakt
Lees ook:Linda Wagenmakers en Birgit Schuurman Anastasia Steele
Lees ook:Grappige musical geïnspireerd op Vijftig Tinten Grijs
Lees ook:Miljoen exemplaren verkocht van Vijftig tinten-trilogie!
Lees ook:Hype 50 Shades of Grey – Vijftig Tinten Grijs in EenVandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.