Nieuw boek en nationale Wreck this bookstore-dag

Keri Smith verzamelde lege, verlaten en mysterieuze pagina’s die nog niet helemaal af zijn. Het is jouw missie om de nieuwe auteur van dit boek te worden. Dit zegt zij er zelf over…

“Op een donkere, stormachtige avond vond ik vreemde en verfrommelde papieren die achtergelaten waren in een park…. Ik verzamelde en ordende de pagina’s in de hoop het mysterie van de onverwachte ontdekking op te lossen. Ik geef deze taak nu door aan jou.

Het is de bedoeling dat jij het boek afmaakt. De lege pagina’s vult. Onderzoek doet. Om dit te kunnen volbrengen, zul je een geheime intelligentietraining moeten volgen, die je in het boek zal vinden. Omdat niemand weet wat er in de toekomst ligt, is voorzichtigheid geboden. Maar weet… dit boek bestaat niet zonder jou!”

Wreck this bookstore
Morgen, zaterdag 27 oktober, is het de eerste nationale Wreck this bookstore-dag. Deze dag is geïnspireerd op Keri Smiths ‘Wreck this journal‘ waarin het de bedoeling is dat je het boek zelf vult met schrijfsels, hersenspinsels, lijm, glitter, vieze dingen die je op straat hebt gevonden en nog heel veel meer. Tijdens deze Wreck this bookstore-dag worden deelnemers uitgenodigd om in de winkel een aantal van de opdrachten uit ‘Wreck this journal’ uit te voeren. Zo kan men op unieke en humoristische wijze kennismaken met de boeken van Keri Smith.

De dagwinnaar die bepaald wordt door de boekhandel wint een Keri Smith-boekenpakket en een halfjaarabonnement op FLOW magazine. Uit alle dagwinnaars zal FLOW magazine een FLOW-winnares kiezen. Zij zal op de website van FLOW magazine in het zonnetje gezet worden en een prijzenpakket met FLOW-producten ontvangen. Klik hier voor een lijst met deelnemende boekhandels, schrijf je in, maak kans op mooie prijzen en ben verzekerd van een leuke middag.

Over de auteur
Keri Smith is auteur/illustrator en guerrilla kunstenaar. Zij is de auteur van meerdere bestsellers waaronder ‘Wreck this journal‘ en ‘This Is Not A Book‘. Met haar creatieve ideeën weet ze over de hele wereld mensen aan het knippen, gooien, scheuren, knoeien en plakken te krijgen.

[isbn]9789000309962[/isbn]

Lees ook:Opvolgers van de bestseller Wreck this Journal
Lees ook:Nederland is in de ban van Wreck this journal
Lees ook:Geef flow aan je leven
Lees ook:Miljoenen geëist van Anna Nicole Smith-boek auteur Rita Cosby
Lees ook:Gewelddadige herbewerking Austen razend populair

Eén reactie op “Nieuw boek en nationale Wreck this bookstore-dag

  1. Kees

    En wie heeft er gewonnen die middag? ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.