Vier kerst met voordelige deal van LivingSocial en Bol.com

De kerstwinkelvooruitzichten zijn positief. In Nederland wordt dit jaar een toename van 1,2% verwacht op de kerstverkopen, dat staat gelijk aan €150 miljoen. Hartstikke fijn voor de winkeliers natuurlijk, maar lang niet iedereen zit erop te wachten diep in de buidel te tasten. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Cadeaus kun je dankzij LivingSocial en Bol.com vandaag goedkoop scoren. Ze organiseren een landelijke actie waarbij je €10 betaalt voor €20 aan cadeaus bij Bol.

Het maakt niet uit wat er op je verlanglijstje staat, met de LivingSocial deal kopen leden bij Bol.com voor €20 aan muziek, films, elektronica en andere kerstcadeaus voor €10. Vandaag heb je de hele dag om lekker voordelig te shoppen uit het immense aanbod. De digitale deur naar de deal staat de hele dag open, maar morgenochtend valt hij in het slot. Snel shoppen dus! Ook als je nog niet weet wat je wilt, kan je bij Bol.com terecht. Ideaal om je eigen lijstje compleet te maken of om inspiratie op te doen wat te kopen voor je lief.

Lid worden van LivingSocial en dagelijkse deals ontvangen is heel eenvoudig. Na de gratis registratie op www.livingsocial.com ontvangen leden iedere ochtend een e-mail met hierin een nieuwe deal die direct kan worden aangeschaft via de website en via de Iphone en Android apps. De dagelijkse deal blijft 24 uur beschikbaar. Daarnaast heeft LivingSocial het “Me+3=Free” model, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen.

>> Let op: lees de voorwaarden van deze deal. Deze geldt niet voor Nederlandse boeken.

Via Shoppen.blog.nl kun je deze deal winnen. Doe je snel mee?

Lees ook:Gratis verzending Bruna.nl; géén minimum orderbedrag
Lees ook:Gratis eBooks en eAudiobooks lenen in Zoetermeer
Lees ook:ADV: Koop een cadeau en steun een kind!
Lees ook:Boekenweekpoll: uitslag
Lees ook:ECI biedt 80.000 boektitels ook aan niet-leden aan

3 reacties op “Vier kerst met voordelige deal van LivingSocial en Bol.com

  1. Linda

    Er staat duidelijk in de actievoorwaarden dat het niet mogelijk is om Nederlandse boeken te kopen. De cadeaubon is voor alles geldig behalve voor Nederlandse boeken en de fotoservice

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Bedankt voor je oplettende blik Linda! Ik ben door het persbericht op het verkeerde been gezet, waardoor ik de voorwaarden niet heb gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Patricia de Ryck

    Het bericht is aangepast.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.