Primeur voor Peter van der Wel

Voor het ‘boekenseizoen’ in september van start gaat, heeft uitgeverij Het Tweede Gezicht een primeur: het manuscript ‘Economie voor wereldverbeteraars’ van Peter van der Wel trok op Schrijversmarkt.nl al binnen drie maanden de benodigde 250 supporters. Dit is het eerste boek dat via dit nieuwe uitgeefinitiatief wordt uitgegeven. Peter van der Wel toont daarmee aan dat schrijvers met een goed manuscript via Schrijversmarkt.nl zelf aan de basis staan van een succesvol uitgeeftraject. ‘Economie voor wereldverbeteraars’ is vanaf vandaag te koop.

Dit boek beschrijft in toegankelijke taal hoe we allemaal rijk en gelukkig kunnen worden. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het waar en mooi. Het begint met vragen stellen en keuzes maken. Waarom werken we? Wat is er zo goed aan kernfusie? Waarom leidt meer consumptie niet tot meer geluk? Willen we meer zijn dan alleen werknemers en consumenten?

In ‘Economie voor wereldverbeteraars’ neemt Peter van der Wel u mee door de wondere wereld van de economie die heel eenvoudig blijkt te zijn als je maar weet hoe het werkt. Hij biedt een uitgebreid economisch model dat wél rekening houdt met zaken als duurzaamheid, vrije tijd en geluk. Met aandacht voor productieprocessen, belasting, onderzoek, internet, milieu, ontwikkelingsproblematiek, auteursrecht en reclame. Dit boek is een praktische handleiding om te komen tot een leven met meer welvaart en geluk voor iedereen.

[isbn]9789461410016[/isbn]

Lees ook:Zorgt Schrijversmarkt voor revolutie in uitgeversland?
Lees ook:Snelle groei van het aantal manuscripten op Schrijversmarkt
Lees ook:Bhutan als inspiratiebron in tijden van crisis
Lees ook:23 dingen die ze je niet vertellen over het kapitalisme
Lees ook:Handboek voor klein geluk; weer een TenPages-succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.