Voelde Milly zich als Charlene en Lisa?

De vermiste Milly Boele (12, uit Dordrecht) is naar alle waarschijnlijkheid vermoord. Hoe het meisje zich gevoeld moet hebben voor haar dood weet niemand. Alleen zij die uit de klauwen van de dader zijn weten te glippen, kunnen een gevoel beschrijven wat misschien dichtbij komt. En helaas – want het liefst zou je willen dat dit niemand overkomt – is er net zo’n boek verschenen. De Britse Charlene Lunnon en Lisa Hoodless uit het Engelse Hastings vertellen hun verhaal in ‘Het gebeurde op een dinsdag’.

Charlene Lunnon en Lisa Hoodless uit het Engelse Hastings waren amper tien jaar toen ze in de klauwen van een pedofiel belandden. Vier dagen lang werden ze gevangen gehouden en om de beurt verkracht. Ze zijn er heel slecht aan toe, maar door een tip van een bovenbuurvrouw worden ze wonder boven wonder toch op tijd gevonden. Elf jaar later hebben ze de hel beschreven.

‘Het gebeurde op een dinsdag’ is het bewonderenswaardige relaas van Charlene en Lisa over hoe het voelt om ontvoerd te zijn, hoe ze die gruwelijke dagen overleefden en hoe zij de kracht vonden om het verleden achter zich te laten en hun leven opnieuw op te bouwen.


Het gebeurde op een dinsdag
-

Lees ook:Lisa Hilders beschrijft zware strijd tegen leukemie
Lees ook:Kushand van de dood
Lees ook:Leerlessen uit Bhutan; het gelukkigste koninkrijk op aarde
Lees ook:Kan dat? Goed omgaan met je kleedgeld?
Lees ook:Lisa Unger: koningin van de psychologische thriller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.