Robert ten Brink en dochter maken reclame

Robert ten Brink en zijn dochter Isabel gaan in een radiocampagne de nieuwe propositie van ECI Nederland verduidelijken. Ten Brink en zijn dochter zullen op een humoristische manier de oude ‘pijnpunten’ van ECI Nederland weerleggen en de nieuwe mogelijkheden communiceren. Tevens wordt in de campagne de nieuwe pay-off ‘Ontdek het voordeel van ECI’ geïntroduceerd.

Hubert de Koning, directeur ECI Nederland: ”ECI Nederland heeft de afgelopen maanden een groot aantal wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd om klanten meer voordeel te geven.” “Ten eerste hebben wij de lidmaatschapsvoorwaarden aangepast aan de nieuwe Europese wetgeving. Verder zijn wij gestopt met de agressieve werving van leden en hebben wij het Kroonboek afgeschaft. Daarnaast is voor leden het assortiment substantieel uitgebreid en hebben wij de prijzen voor alle CD’s en DVD’s fors verlaagd. Last but not least kunnen nu zowel leden als niet leden kopen bij ECI”, aldus De Koning.

De Koning: “Wij hebben gemerkt dat veel consumenten in Nederland nog niet voldoende op de hoogte zijn van alle veranderingen en verbeteringen. De nieuwe radiocampagne wordt nu ingezet om daar verandering in te brengen.” In de commercials zijn Robert en Isabel ‘gewoon’ als vader en dochter te horen, waarbij ze het lang niet altijd eens met elkaar zijn. Vader Robert gaat in elk spotje ervan uit dat alles nog steeds is zoals het was, echter dochter Isabella is het daar niet mee eens en zij wijst haar vader erop dat er heel veel veranderd en verbeterd is. Daarnaast zal ECI Nederland aan het eind van de commercials steeds een passende aanbieding communiceren. Hiermee onderstreept de boekenclub nog eens het prijsvoordeel waar leden van profiteren. ECI is de enige partij in Nederland die boeken met kortingen tot 40% mag aanbieden.

Lees ook:ECI biedt 80.000 boektitels ook aan niet-leden aan
Lees ook:Marleen Janssen: ‘Volgen alle moeders hun hart?’
Lees ook:ECI neemt grootste irritaties leden weg
Lees ook:Dave Eggers – Een hologram voor de koning – verkrijgbaar
Lees ook:Ook niet-leden kunnen bij ECI.nl kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.