Nederlanders dromen van eigen boek

Nederland telt een groot aantal mensen die hun verhaal, ervaring of kennis aan het papier of computer toevertrouwen. Er wordt zelfs gesproken van meer dan driehonderdduizend aspirant-schrijvers. Zij dromen ervan dat hun manuscript ooit in boekvorm verschijnt.

Via de reguliere uitgeverijen worden jaarlijks veel van die boeken op de lezersmarkt gebracht. Maar ook in eigen beheer worden heel veel boeken uitgegeven. Een auteur die daartoe besluit, verzeilt in een woud van uitgeefmogelijkheden en kan vaak door de bomen het bos niet meer zien. Want dankzij nieuwe digitale technieken en internet zijn er tegenwoordig veel manieren om een boek te laten verschijnen.

Het Nederlands Auteurs Bureau springt hier op in en geven auteurs die een boek in eigen beheer willen uitgever advies. Daarnaast begeleiden ze de auteur rond de periode dat hun boek uitkomt: ervoor, tijdens en erna. Het bureau doet dat onder andere door middel van het aanbieden van twee verschillende auteursbegeleidingspakketten en additionele dienstverlening. Er is echt van alles mogelijkheid…

Wat vinden jullie van dit initiatief?

Lees ook:Uitgeven in eigen beheer in Nederland groeit stevig
Lees ook:Online boek uitgeven en verkopen steeds populairder in Nederland
Lees ook:Zoek je een uitgever of breng je je boek in eigen beheer uit?
Lees ook:Dizzie.nl: boekencommunitysite
Lees ook:Toyo Shibata (99) debuteert met bestseller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.