Miriam Jacques, de ex van Ignace Crombé, schrijft nieuw boek

Miriam Jacques, die onze Vlaamse lezers beter bekennen als de ex van Ignace Crombé, komt na haar bestseller ‘Dagboek van een bedrogen vrouw’ met een nieuw boek op de markt. Haar tweede boek ‘Dagboek van een gescheiden vrouw’ is een verzamelwerk van alle brieven die ze ontving van lezers en sympathisanten. Daarnaast vertelt de schrijfster nu ook haar eigen verhaal.

‘Dagboek van een bedrogen vrouw’ raakte bij veel vrouwen én mannen een gevoelige snaar. Miriam Jacques ontving massa’s brieven van mannen en vrouwen die zelf al een keer bedrogen zijn. De ex van Ignace Crombé maakte nu een verzameling van al die brieven en haar antwoorden daarop. Bovendien schrijft Jacques in haar nieuwe boek ook een vervolg op haar verhaal. ‘Dagboek van een gescheiden vrouw’ begint waar het vorige ophield. Zo vertelt ze over haar hoop om een nieuwe liefde te ontmoeten, over haar eerste pogingen om contact te leggen met het andere geslacht en over de teleurstellingen die daarmee gepaard gaan.

Dat haar relatie met Ignace Crombé nog altijd op punt van oorlog verloopt, komt de lezer eveneens te weten. Maar de bedoeling van Jacques is naar eigen zeggen vooral om alle mannen en vrouwen met relatieproblemen een hart onder de riem te steken. ‘Dagboek van een gescheiden vrouw’ verschijnt morgen.

Lees ook:Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe ‘Misleid’
Lees ook:Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…
Lees ook:Wat vrouwen niet aan mannen vertellen
Lees ook:Verlaten vrouwen: mannen zijn sukkels en vrouwen zijn sterk
Lees ook:(WIN!) Dagboek van een impulsief karakter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.