Martijn van den Bergh werkt aan boek over rattengate

We lezen in De Telegraaf dat er een boek over ‘rattengate’ verschijnt. “Eén van de hoofdrolspelers, Martijn van den Bergh, wil alle feiten op tafel. “En dan mogen mensen zelf oordelen.” Van den Bergh is in onderhandeling met twee uitgevers, en hoopt dat het boek eind mei in de winkels ligt. Hij speelde twee jaar geleden foto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk door naar weekblad Privé en raakte vervolgens zijn baan als presentator van LiveShop kwijt.”

Van den Bergh vertelt in De Telegraaf. “Ik heb moeten knokken tegen het vooroordeel dat over mij is ontstaan; dat ik de grote kwade rat ben in het hele spel. Als je mijn boek leest, kom je erachter dat degene die als hardst roepen dat ik dat ben, zelf stinken naar zwavel. Ik bedoel Rob en Henriëtte de Nijs en Astrid Collé.”

Over het boek zegt hij: “In mijn boek publiceer ik de verweerschriftenvan alle partijen en de bewijzen erbij. Het begint echt op dag één, toen ik op Ibiza zat en de foto’s werden gepubliceerd, ook omschrijf ik de vriendschap tussen Astrid, Henriëtte en ikzelf. Ik wil absoluut niks bewijzen met dit boek, het is een open boek en mensen mogen zelf oordelen. Ik doe het niet om te rellen, maar om te vertellen.”

Lees ook:Astrid Harrewijn schrijft serie boeken over vriendinnen
Lees ook:Dr. Frank presenteert deel 2 van Gezond slank
Lees ook:Pas jij bij mij?
Lees ook:Corry Konings halfbroer kwaad om biografie
Lees ook:Astrid Rosenfeld schrijft bijzonder boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.