Mijn leven als alcoholiste

Kathleen Turner, de gevierde en verguisde filmactrice, heeft haar autobiografie geschreven. Het boek, getiteld: Send Yourself Roses: Thoughts on my life, love and leading roles, in vanaf februari in de boekhandel verkrijgbaar.

De actrice, ooit één van de meest gewilde Hollywood-sterren, werd in de loop van haar carrière door drank en ziekte geveld. Begin jaren negentig kreeg ze last van reuma en daarna raakte ze verslaafd aan de alcohol.

Om haar problemen te lijf te gaan, verbleef ze diverse keren in allerlei afkick-klinieken, maar helaas zonder succes. In 2002 werd ze lid van de AA, maar ook dat hielp aanvankelijk niet. Volgens ‘La Turner’ vooral omdat het voor haar onmogelijk was om als ‘anonieme’ alcoholica aan de slag te gaan in de vereniging.

Over al haar ervaringen, over haar successen, over haar ziekte en over haar strijd tegen de alcohol schreef ze dit boek, samen met Gloria Feldt.

De laatste paar jaar gaat het trouwens stukken beter met Kathleen. Ze heeft in deze periode niet alleen dit boek geschreven, maar daarnaast staat ze ook weer op het toneel, in Canada en Amerika. Twee jaar geleden dronk ze haar laatste glas alcohol.

Lees ook:Kathleen Aerts had bij K3 helemaal geen geweldige tijd
Lees ook:Koningin van de historische misdaadroman
Lees ook:Boekenblog leest Alcoholvrije puber
Lees ook:Harold Hamersma maakt wijnreis door zijn lichaam
Lees ook:Ex-K3 Kathleen blikt openhartig terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.