Win thrillerpakket van Heleen van der Kemp

Boekenblog deelt in het kader van Juni – Maand van het Spannende Boek drie pakketten uit met daarin ‘Afrekening’ en ‘Blond 15′. Ontdek wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

‘Afrekening’ is de nieuwste Britt Franken-detective van Heleen van der Kemp. Uitgeverij Verbum Crime omschrijft het zelf als ‘een feelgood-detective met een vleugje humor’. Wat mij betreft doen ze het boek dan echt te kort, want het is een ijzersterke, bloedstollende thriller. Eentje die je onmogelijk weg kunt leggen na het lezen van het eerste hoofdstuk.

Het nieuwste boek van Heleen van der Kemp heeft me echt verrast. Persoonlijk vind ik ‘Blond 15′ namelijk een spannend boek dat vooral bedoeld is voor een jong lezerspubliek. Al is daar natuurlijk niets mis mee, al is je doelgroep dan natuurlijk beperkt. Gelukkig laat Van der Kemp met haar tweede thriller zien dat ze met haar personage meegroeit.

Wat je kunt verwachten van de verhalen? ‘Afrekening’ beschrijft het werk van een bijzondere seriemoordenaar, waarbij Luuk Gerritsen het eerste slachtoffer is die bruut wordt vermoord. Bij ‘Blond 15′ is rechercheur Britt Franken veel persoonlijker betrokken. Ze is namelijk vastbesloten om de moordenaar van een vijftienjarig meisje te vinden en krijgt tegenstand uit een onverwachte hoek.

Boekenblog deelt in samenwerking met Verbum Crime drie pakketten weg met daarin ‘Blond 15′ en ‘Afrekening’. Laat hieronder weten waarom jij deze zomer samen met Britt Franken diverse moorden wil oplossen. De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

Bestel direct bij Bruna


Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Heleen van der Kemp schrijft overtuigende, sneller thriller
Lees ook:Win @boekenblog! Van Grisham tot Jean M. Auel
Lees ook:Tweet Heleen van Royen reden om Billenblog te starten
Lees ook:Verbum Crime wordt De Crime Compagnie
Lees ook:Tupla Mourits gaat bij Verbum Crime verder als Tupla M.

40 reacties op “Win thrillerpakket van Heleen van der Kemp

 1. jessica bulder

  waarom ik de moorden wil oplossen? omdat ik denk daar wel goed in te zijn,heb oog voor detail,kan goed luisteren,zie,hoor alles.
  hou van spanning en van sensatie,ben gek op lezen en in de boeken duiken en mee worden gezogen in de spanning van het boek, door goed te lezen kan je al veel te weten komen en zo samen met de auteur te brainstormen wie het gedaan heeft,ik zou een prima sherlock zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Marieke Pots-Smits

  Omdat ik daar deze zomer wel tijd voor heb. Man en kind 6 weken naar Australie op vakantie dus ik kan mij 1008 uur vrijmaken voor het oplossen van moorden. Ik zou zeggen, laat maar doorkomen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. laLoes

  Aangezien de belasting al mijn vakantiegeld heeft opgegeten ga ik deze zomer nergens heen. Een perfecte set-up dus om een zomerse broeierige misdaad op te lossen. Omdat je per ongeluk iets zag wat je iegenlijk niet had moeten zien… Dat owrdt avonturieren vanuit mijn achtertuin dit jaar!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Christina

  Omdat ik nog tijd over heb en ik reuze benieuwd ben naar deze boeken van Heleen van der Kemp.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Peter Lodewijks

  Het lijkt me geweldig om met Britt aan de gang te gaan. Ik denk dat we een onnavolgbaar team zullen vormen. En als ik dan die boeken heb gewonnen kunnen we nog even nalezen of we de zaak goed hebben aangepakt. Ook fijn voor Heleen want Britt en ik zullen voor genoeg nieuwe stof voor haar volgende boeken zorgen…

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ellen

  Ik wil de moorden samen met Britt oplossen omdat ik een detective freak ben. Vind het zo leuk om zelf te kunnen voorstellen hoe iets gebeurd en daarnaast is het heerlijk weer in de zomer zodat deze mooi boeken van pas komen in de tuin!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Berber

  Omdat ik gewoon superveel van detectives houd. Ik hou ervan om me dan helemaal in Britt te plaatsen, en met haar probeer te denken. Dingen die je anders over je hoofd ziet. Heerlijk voor in de vakantie!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Nadine Nys

  Ik ben verzot op detectiveverhalen en thrillers allerhande, en zeker als een vrouw het onderzoek leidt. Dan kan het niet mislopen… Wat moet het dan niet zijn als twee vrouwen, Britt en ik, samenwerken!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Jessica

  Een goede detective is net als een goede puzzel: de radartjes blijven draaien totdat het is opgelost!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Marit

  Dan hoef ik mij in de vakantie geen minuut te vervelen En er is nog plaats hoor in mijn koffer !

    /   Beantwoorden  / 
 11. Bella

  Ja, Leuk!! Via het boek “Verrassing” kennis gemaakt met de schrijfstijl van Heleen van der Kemp, en ze staat op mijn verlanglijstje! En of ik een moord op wil gaan lossen? kom maar op, genoeg ervaring met moorden (maar dan wel uit boeken, maar dat mag toch geen verschil maken?)Ik ga gelijk mee met Britt Franken, en als ik vragenheb, heb ik toch de kennis van Heleen van der Kemp achter mij staan!.
  groetjes, en allemaal alvast een fijne bloedstollende zomer toegewenst. Bella

    /   Beantwoorden  / 
 12. Geertje Paaij

  Schrijven is mijn tweede natuur. Het spitten in de zieleroerselen van mensen fascineert me.’Never a dull moment’. Immers, mensen zijn veelzijdig en hebben – ikzelf niet uitgezonderd – zwarte, soms onvermoede kanten. Ik ben familie-ervaringsdeskundige in de wereld van de psychiatrie en ben in het dagelijks leven te vinden in ‘het hol van de leeuw’, ofwel de politie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lotte

   Nice! Wanneer kunnen we een boek van jouw hand verwachten?

     /   Beantwoorden  / 
 13. Esther Potters

  Na het zien van zoveel Baantjer- en CSI-series heb ik ondertussen al
  zoveel ervaring op gedaan dat het me ondertussen ook wel zou lukken,
  HET OPLOSSEN VAN MOORDEN….laat ze maar komen deze zomer!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Natasja

  Ik wil ze wel heel graag winnen voor mijn schoonmoeder. Zij volgt sinds kort een cursus criminologie in de avonduren. Deze boeken zijn dus op haar lijf geschreven!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Karin

  Ach,ik heb toch geen vakantieplannen,dan ga ik liever met Britt op stap. Gezellig! Nou ja…. een beetje dan…

    /   Beantwoorden  / 
 16. ilse Brinkhuis

  Ik los graag moorden op. Kijk iedere dag naar zone realitie en kijk hoe men moorden oplost en hoe ze dat doen. Spreekt me erg aan, dus de boeken vast ook:)

    /   Beantwoorden  / 
 17. Ineke

  Ik wil deze zomer wel samen met Britt moorden oplossen. Ik heb gehoord dat Britt heel hard aan vakantie toe is daarom zal ik haar wel even helpen met het oplossen van de moorden dan is dat zo gepiept en kan ze daarna lekker op vakantie!

    /   Beantwoorden  / 
 18. Kitty

  Ik wil deze zomer samen met Britt wel moorden oplossen, omdat ik wel van puzzelen hou en ik graag de menselijke psyche uitpluis

    /   Beantwoorden  / 
 19. Lotte

  Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Heleen van der Kemp gehoord tot ik hier over haar las.
  Als fan van o.a. Suzanne Vermeer, Loes den Hollander, Mo Hayder, Elizabeth George en Karin Slaughter kan ik geen genoeg krijgen van thrillers van een vrouwelijke hand. Op dit moment ben ik vooral boeken van Nederlandse schrijfsters aan het lezen en ik ben dan ook razend benieuwd naar deze – voor mij nieuwe – schrijfster.
  Omdat ik zelf kinderen heb, spreken beide boeken me erg aan. Net als Britt zal ik als een leeuwin mijn tanden zetten in een nieuw onderzoek.
  Ik heb maar 2 weekjes zomervakantie en een drukke baan, maar het lijkt me heerlijk deze realiteit te verliezen en samen met Britt een andere werkelijkheid binnen te gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Tasmara

  Ik ben een meisje van 16 jaar en ik houd heel erg van boeken die over moorden gaan. Ik lees en kijk alleen maar naar horror/thriller, want ik vind dat dat tenminste een goed genre is. ik houd niet van al dat gezwijmel. Ik weet, ik ben een meisje en ook iedereen vind het raar dat ik hiervan houd, maar ik schaam me er niet voor.
  Ook zou ik de boeken graag willen winnen, want ik ga deze vakantie naar Spanje en het is heerlijk om moorden op te lossen als je ligt te zonnen! Kan ik me lekker inleven en bruin worden tegelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 21. Mariska

  Ik ga toch niet op vakantie..het lijkt me wel spannend in mijn vrije weken moorden op te gaan lossen met Britt!

    /   Beantwoorden  / 
 22. Anita

  Ik ga niet op vakantie omdat ik ziek op bed lig en wat is er dan leuker om je te verdiepen in een paar goede boeken. Vooral met de schrijfstijl van Heleen van der Kemp!

    /   Beantwoorden  / 
 23. Karin

  Ik hou erg van lezen en er zijn diverse genres die ik de moeite waard vind. Dit boek past daar zeker bij.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Linda

  Heeft Britt Franken de twee boeken voor mij op de Redactie van Boeken.Blog neergelegd ? ohh gelukkig dan krijg ik ze nog van haar en kunnen we eindelijk beginnen samen de moorden op te lossen, kijk er naar uit !!
  Gr Linda

    /   Beantwoorden  / 
 25. Jolijn

  Omdat ik tijdens mijn zwangerschap heerlijk wil lezen,
  want een zwangerschap ik zwaar, vooral de laatste lootjes.. en zo
  heb je lekker afleiding en gaat de tijd sneller, tot dat ik mijn
  kleine man in de armen heb!

    /   Beantwoorden  / 
 26. kareltje

  Bloedstollende thrillers voor extra spanning in mijn vakantie? Heerlijk en verslavend voor mijzelf en mijn zoon. Zo wordt onze rustige vakantie niet te rustig…..

    /   Beantwoorden  / 
 27. Anita

  Ik ben wel iemand die altijd scherp oplet, diep nadenkt, een eindeloos geduld en een bloedhekel aan slechteriken heeft daarom ben ik wel geschikt om detective te zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 28. IENIMIENI

  Ik droom dat ik ze win !
  Maar dromen zijn bedrog ,
  of misschien dat ik wel win …toch ?

    /   Beantwoorden  / 
 29. charissa

  omdat ik bijna vakantie heb,
  en ze voorlopig toch alleen maar slecht weer opgeven!!
  dan kan ik me beter nuttig maken haha

    /   Beantwoorden  / 
 30. anton hompe

  de boeken zien er lekker strak en modern uit dus ik hoop dat ze net zo snel en goed lezen .dan ril en thrill ik ff gezellig mee……….

    /   Beantwoorden  / 
 31. Petra amerika

  jaaaa dat is pas leuk een heerlijk boek lezen en dan zelf er achter proberen te komen wie de dader is of daders zijn ….en dan op het eind denken ja ik had het goed of he ??????

    /   Beantwoorden  / 
 32. B. Peters

  Heerlijk die thrillers en nu maar hopen dat ik die moorden net zo goed kan oplossen als de schrijfster.

    /   Beantwoorden  / 
 33. Kees Koetsier

  Als winnen een werkwoord is , is werken leuk.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Joris

  Nog nooit gehoord van deze schrijfster (Heleen van der Kemp ) maar blijkbaar is het de moeite om met haar boeken kennis te maken. Er resten nog een paar weken vakantie die ik daarvoor zeer graag zou gebruiken

    /   Beantwoorden  / 
 35. weert

  Lijkt me erg leuk om mee te denken de moorden op de lossen en eenb leuke ontspanning in deze slechte zomer!

    /   Beantwoorden  / 
 36. Belinda

  Als er iets is wat, we deze zomer wel kunnen doen, dan is het lezen. Laat mij die moorden maar oplossen.

    /   Beantwoorden  / 
 37. otje

  altijd nieuwsgierig naar nieuwe boeken, als ze maar lekker spannend gneoeg zijn !

    /   Beantwoorden  / 
 38. Patricia de Ryck

  - deze actie is gesloten -

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.